Fietsstoeltjesfabrikant Qibbel introduceert trendy cappuccino kleur

Qibbel kondigt met trots de introductie aan van hun nieuwste kleur: trendy Cappuccino. Deze opvallende cappuccinokleurige zitjes laten ouders en kinderen in stijl genieten van hun fietsavonturen. De kleur sluit helemaal aan bij de nieuwste fietsentrends en is een droomcombinatie bij veel verschillende kleuren fietsen. De fietsstoeltjes in de nieuwe kleur zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de fietsendealer.

 

Stijlvol, veilig en comfortabel

Qibbel, een vooraanstaand Nederlands merk op het gebied van fietszitjes, ontwikkelt continu productverbeteringen, nieuwe innovaties en brengt regelmatig nieuwe kleuren en designs op de markt. Het toegewijde team van ontwikkelaars kreeg inspiratie voor deze kleur op een zonnig terras.

 

 

De Qibbel Cappuccino-fietsstoeltjes zijn uitgebracht in het vertrouwde en geliefde Qibbel Air ontwerp. De nieuwe kleur is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer trendy en veelzijdig. Ongeacht de kleur van de fiets, het Qibbel Cappuccino-kinderzitje zal een stijlvolle aanvulling vormen. Naast het esthetische aspect staan veiligheid en comfort centraal bij Qibbel. Het kinderzitje wordt in Nederland geproduceerd, is lichtgewicht en biedt een comfortabele zitplaats voor jonge passagiers. De rugleuning is uitgerust met duurzaam en ademend mesh-materiaal. Het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, met een vijfpuntsgordel voor extra zekerheid. Zowel de gordelhoogte als de verstelbare voetsteunen met spaakbeschermers zorgen voor een zorgeloze meegroeiende ervaring voor het kind.

De Qibbel Cappuccino-kinderzitjes zijn verkrijgbaar als voorzitje, achterzitje en juniorzitje, geschikt voor kinderen vanaf negen maanden tot wel ruim na het zesde levensjaar (35 kg). Ouders hebben daardoor ruime keuze uit het assortiment om op elk moment aan hun wensen en fietsbehoeften te voldoen. De nieuwe cappuccinokleur en andere reeds verkrijgbare kleuren zijn te bewonderen op de nieuwe website van Qibbel.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.