De herfstdagen doen je stralen in hotel Panorama Royal

Als de herfst zijn intrede doet in Tirol trekken genieters de bergen in, naar hotel Panorama Royal****s in Bad Häring. Energie opdoen, daar draait het om in dit exclusieve wellnesshotel “boven de wolken”, met een prachtig uitzicht over de bergen en omringd door veel kleurrijke herfstnatuur. Trek eropuit in de herfstzon.

Voor een trektocht en een ontspannen wandeling, voor hardlopen en nordic walking, voor een fiets- of mountainbiketocht of een rondje golf. Hotel Panorama Royal is prachtig gelegen op een zonneplateau dat je uitnodigt om actief te zijn en te profiteren van het gouden jaargetijde. Panorama Royal is gemaakt om energie, kracht en evenwicht te vinden. De nieuwe wellnesswereld is nog indrukwekkender geworden. Een uniek zwemlandschap met binnen- en buitenbad, een grandioze saunawereld, exclusieve adults-only relaxruimten en rustruimten voor gezinnen die op zoek zijn naar qualitytime.

 

 

De majestueuze ligging, het prachtige panoramische park met erkende krachtplaatsen, het Spirit & Healingcenter en een gevarieerd activiteitenprogramma doen de levensvreugde opborrelen in de herfst. 7.500 m2 high-end relaxen ligt aan de voeten van de gasten. Van het nieuwe gastronomische restaurant “Freund-Schafft” tot de exclusieve kamers en suites: hotel Panorama Royal geldt als een refugium voor standingvol genieten.

Arrangementen voor de herfst van 20223

Relaxen in de herfst (tot 31.10.23). Inbegrepen: 5 overnachtingen met genieterspension, klassieke massage van het hele lichaam 50 min, diner bij kaarslicht – prijs p.p.: vanaf 998 euro.

 

 

Golf in de bergen

Inbegrepen: 2 overnachtingen met genieterspension, 30 % korting op de greenfee in Golfclub Ellmau Wilder Kaiser, gratis shuttle naar de golfclub, 1 bijzondere avond inclusief diner bij kaarslicht (niet te boeken op woensdag en zondag) – prijs p.p.: vanaf 378 euro. Geldig tot 15.10.23

Herfst-actief

Inbegrepen: 4 overnachtingen met genieterspension, 2 dagen gratis gebruik van e-bike – prijs p.p.: vanaf 750 euro. Geldig tot 31.10.23.

 

 

 

 

 

Comments are closed.