Kasteel & park Rosendael is door de ANWB genomineerd tot Leukste uitje van Gelderland 2024

Kasteel & park Rosendael is door de ANWB genomineerd tot “Leukste uitje van Gelderland 2024”. Het kasteel is erg trots op deze nominatie en wil graag deze titel behalen! Jouw stem hebben we nodig om daadwerkelijk het “Leukste uitje van Gelderland 2024” te worden.

Een leuk dagje uit bij Kasteel & park Rosendael

Het kasteel en park heeft alles in huis om er een leuke dag uit van te maken. Bezoek het prachtig ingerichte kasteel op eigen gelegenheid of met een rondleiding. Elke maand kan je de kasteelbewoners ontmoeten, gehuld in historische kostuums. Daarnaast worden er voor de kinderen de speciale “Hoe word ik een echte prins of prinses” rondleiding gegeven.

 

 

Rondom het kasteel is veel te ontdekken. Het landschapspark heeft vele tuinsieraden, waaronder de beroemde Bedriegertjes. Met de speciale parkspeurtocht en knapzak ga je zelf op ontdekking in het glooiende park en kom je op de mooiste plekken.

 

 

In het atelier van het kasteel ga je creatief aan de slag. Kom bijvoorbeeld de workshop pottenbakken of schilderen volgen met altijd een magisch en inspirerend uitzicht over de vijvers rondom het kasteel. Maak je dagje uit compleet en neem plaats op het mooiste terras van Nederland, bij de Oranje-rie. Hier geniet je van een goede kop koffie met heerlijke taart, een uitgebreide lunch en een gezellige borrel.

Spelen bij de Bedriegertjes

Spelen bij de Bedriegertjes

Laat je stem horen

Wanneer jij je stem uitbrengt op kasteel & park Rosendael, dan maak je kans op een dagje uit voor het hele gezin (5 tickets naar keuze per gezin t.w.v. maximaal € 240). Breng je stem uit via: www.anwbleuksteuitje.nl/kasteel-park-rosendael.

 

 

 

 

 

Comments are closed.