Maramureș International Airport en Aviation-Event kondigen Aviation-Event Media Forum 2023 BAY aan

Maramureș International Airport en Aviation-Event maken met trots bekend dat zij gezamenlijk het Aviation-Event Media Forum 2023 BAY organiseren – een internationale luchtvaartmediaconferentie die gepland staat op 1 september 2023 op Maramureș International Airport in Roemenië.

 

Luchtvaart- en toerisme-industrie

Aviation-Event, een gerenommeerd internationaal mediaplatform dat zich richt op de luchtvaart- en toerisme-industrie, heeft een opmerkelijke staat van dienst in het organiseren van prestigieuze luchtvaartconferenties op Europees niveau. Sinds de oprichting in 2007 werkt Aviation-Event samen met luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en toerismeorganisaties om invloedrijke media- en netwerkevenementen te organiseren. Gedurende de jaren heeft Aviation-Event voortdurend leiders uit de luchtvaartindustrie en politieke belanghebbenden samengebracht om toekomstgerichte discussies aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden voor de kansen en uitdagingen waarmee de industrie wordt geconfronteerd.

 

 

Het Aviation-Event Media Forum 2023 BAY belooft een gedenkwaardige eendaagse conferentie te worden waarbij vooraanstaande professionals uit de civiele luchtvaart, vertegenwoordigers van relevante nationale autoriteiten, luchtvaartmaatschappijen en luchthavendirecteuren uit heel Europa en Roemenië samenkomen.

 

 

Het Media Forum zal boeiende paneldiscussies, interactieve workshops en informatieve presentaties bevatten, verzorgd door invloedrijke persoonlijkheden uit de luchtvaartindustrie. Onderwerpen die aan bod zullen komen, zijn strategieën voor duurzame luchtvaartpraktijken, de integratie van geavanceerde technologieën en de visie op de toekomst van de industrie, evenals het bijdragen aan de groei van de luchtvaartsector zowel lokaal als internationaal.

Marcel Riwalsky, CEO van Aviation-Event, verklaarde: “Aviation-Event kijkt ernaar uit om media en belanghebbenden uit de luchtvaartindustrie te verwelkomen in Maramureș voor het Aviation-Event Media Forum 2023 BAY op 1 september 2023, dat wordt medegeorganiseerd met Maramureș International Airport en Consiliul Județean Maramureș.”

Marcel Riwalsky bij het vorige Aviation Event

 

Ionuț Caraba, CEO van Maramureș Airport, verklaarde: “We zijn verheugd om u te verwelkomen op de eerste editie van het Aviation-Event Media Forum 2023 BAY in Maramureș, het district van Roemeense tradities. We kijken ernaar uit om in contact te komen met leiders uit de industrie en meningen uit te wisselen over de huidige ontwikkelingen in de luchtvaartsector in het algemeen, evenals de groeiende netwerk-, zakelijke en toeristische mogelijkheden die Maramureș Airport (BAY) in de komende jaren zal faciliteren.”

Ionel Bogdan, President van de Maramureș County Council, verklaarde: “De ontwikkeling van Maramureș International Airport is een aangenomen doel. Om de huidige initiatieven te ondersteunen en te versterken, is het voor ons een prioriteit om de relaties met vertegenwoordigers van grote luchtvaartmaatschappijen en luchthavens in Europa en Roemenië te versterken, zodat we best practices kunnen uitwisselen en toepassen om onze luchthaven, zakelijke en toeristische infrastructuur voor de regio op de meest geïntegreerde manier te ontwikkelen.”

Verkeersbureaus.info zal ook aanwezig zijn in Baia Mare

Voor meer informatie over het Aviation-Event Media Forum 2023 BAY en om je te registreren, bezoek de officiële website van Aviation-Event op www.aviation-event.com.

 

 

 

 

 

Comments are closed.