Cluj International Airport is opnieuw hoofdstad van de Europese luchtvaart

Cluj International Airport is opnieuw de hoofdstad van de Europese luchtvaart en organiseert de tweede editie van de internationale conferentie Aviation-Event 2023.

Aviation-Event Cluj 2023

Avram Iancu Cluj International Airport organiseerde vandaag een persconferentie ter voorbeschouwing van de 2e editie van het prestigieuze internationale luchtvaartevenement Aviation-Event 2023 CLJ.

Sprekers

De sprekers van deze conferentie waren:

  • heer David Ciceo, General Manager van Avram Iancu Cluj International Airport
  • de heer Olivier Jankovec, General Manager, Airports Council International (ACI) Europe
  • de heer Marcel Riwalsky, CEO, Aviation-Event
  • en mevrouw Ioana Papadopoulou – Directeur communicatie en marketing, Athens International Airport en voorzitter van de Board of Directors-Aviation-Event

David Ciceo

 

 

Avram Iancu Cluj International Airport organiseerde alweer de 2e editie van deze internationale luchtvaartconferentie. De 1e editie werd gehouden in het voorjaar van 2022 in samenwerking met de Aviation-Event. Een platform gespecialiseerd in het organiseren van luchtvaartconferenties op Europees niveau.

 

 

Het Aviation-Event 2023 CLJ, is een van de belangrijkste luchtvaartevenementen in Roemenië en in Europa dit jaar. Er worden onderwerpen behandeld die van belang zijn met betrekking tot de staat van herstel in de post-pandemische context, de veerkrachtplannen van de Europese luchtvaart, de impact en mitigatiestrategieën van de brandstof- en energiecrises, tot en met de uitdagingen van de duurzame ontwikkeling van de luchtvaart in Midden-Europa. Het evenement brengt internationale burgerluchtvaartprofessionals, vertegenwoordigers van relevante nationale autoriteiten en leidinggevenden van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens samen.

Ruimte voor debat

De conferentie brengt niet allen besluitvormers uit de burgerluchtvaartindustrie naar Cluj-Napoca maar ook personen die gaan over het regelgevingsecosysteem. Tijdens de presentaties worden de genodigden uitgenodigd voor een debat. Er zijn uitgebreide netwerkmogelijkheden in de wereldberoemde pittoreske omgeving van Transsylvanië.

Verkeersbureaus.info is mediapartner van het Aviation-Event

 

 

 

 

 

Comments are closed.