Dit zijn de leukste zomeractiviteiten op Doorwerth

Kasteel Doorwerth is dé plek om naartoe te gaan voor een geweldig dagje uit met het hele gezin. Ook in augustus zijn er veel activiteiten. Ook biedt het kasteel leuke speurtochten voor kinderen en een populaire Escaperoute vanaf 8 jaar. Tijdens de zomervakantie is het kasteel alle maandagen ook geopend.

Ridderproef

De ridderproef is één van de meest populaire activiteiten van kasteel Doorwerth. Menig kind (en ook ouder) heeft zich al tot ridder laten slaan door ridder Corneel. Datum: 9, 16 en 25 augustus. Tijd: van 11:00 – 15:00 uur Let op: Laatste toegang 15:00 uur. Kosten: kinderen € 8,00 Museumkaarthouder kind € 3,00.

 

 

Toevallige ontmoetingen

Op de laatste zondag van de maand lijkt het alsof de vroegere bewoners van kasteel Doorwerth weer tot leven zijn gekomen. Beleef deze toevallige ontmoetingen mee en luister naar de verhalen. Datum: 27 augustus. Tijd: van 11:00 – 17:00 uur. Kosten: volwassenen € 13,50 en kinderen € 5,00 Museumkaarthouders en donateurs GLK gratis.

Buitenvermaak

In de zomer is er rondom kasteel Doorwerth ook regelmatig iets te doen voor bezoekers. Zo zijn er 2 leuke buitenspeurtochten voor kinderen á € 2,00 per stuk, te koop in de kasteelwinkel. Ook de buitenrondleidingen zijn interessant om een keer aan deel te nemen.

 

 

Rondleiding door de moestuin

. Data: 31 augustus en 14 september om 14:30 uur (duur 1 uur). Kosten: volwassenen € 5,00 en kinderen € 4,00. Groepen meer dan 8 personen graag doorgeven via doorwerth@glk.nl

Kinderen spelen in de tuin van Kasteel Doorwerth

Ommetje kasteel

Data: 12 en 26 augustus om 14:00 uur (duur 1 uur). Kosten: volwassenen € 5,00 en kinderen € 4,00. Maandagen geopend: 7, 14 en 21 augustus. Reserveren: Vooraf reserveren voor al deze activiteiten wenselijk en kan via www.glk.nl/doorwerth

Toren van Kasteel Doorwerth

Bekijk de locatie van Kasteel Doorwerth

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Doorwerth ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

Deze map bestaat niet. Maak deze aan.

 

 

Uitgelezen?

 

 

Comments are closed.