In de Lodge of Joy in de bergen word je gelukkig

Dit droomchalet nodigt families, vrienden en al wie graag samen tijd doorbrengt uit voor een zomervakantie in Wagrain. Een mooier verblijf is bijna niet voor te stellen. Bovendien is Wagrain een van Oostenrijks populairste wandel- en fietsregio’s. Van de loungepool van de lodge zweeft je blik over weilanden en bossen.

De Lodge of Joy ligt midden in de bergen van het Salzburger Land, en het wandelen en fietsen begint voor de deur. Het huis is stijlvol en gezellig, chic en knus ingericht en zo heerlijk privé. Family & friends beleven op dit bijzondere plekje hun “best time ever”. In een aangename sfeer, met een smaakvol interieur en in kamers die veel ruimte bieden om je terug te trekken en je vrij te voelen. Wanneer de BBQ op het terras lekker smaakt en de loungepool je verleidt om een duik te nemen, is het zomergevoel perfect.

 

 

Momenten van geluk – die vind je in de Lodge of Joy. Want hier heeft de gastvrouw haar liefde voor het detail en gevoel voor stijl aangetoond door de mooiste materialen te kiezen, bijzondere meubelstukken te selecteren en alles samen te voegen tot een aantrekkelijke woonwereld. Zo degelijk en authentiek als het in de bergen past, zo hoogwaardig en stijlvol als gasten die van heinde en verre komen het willen hebben.

 

 

Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers, twee badkamers en een suite met sauna en stoomdouche, waar gasten ongestoord kunnen ontspannen. Op de eerste verdieping zijn er nog twee aantrekkelijke slaapkamers, plus een gedeelde badkamer. Dat is het niveau waar het gezinsleven zich afspeelt. In het woongedeelte met een grote woonkamer, in de ruime eetkamer en in de moderne keuken komt iedereen samen. Hier wordt gelachen en gekletst, gespeeld en gediscussieerd, gekookt, genoten van een goed glas wijn en worden plannen gemaakt voor de volgende zomerdag in Wagrain. Als je nog een verdieping hoger gaat, bereik je het pronkstuk van het huis. Onder het hoge dak, omgeven door geurig oud hout, bevinden zich de grote slaapkamer en de zevende slaapkamer met aangrenzende badkamer. In de grote slaapkamer genieten gasten niet alleen van een prachtige inrichting, maar ook van een eigen sauna en een badkamer in bijpassende stijl. Grote ramen bieden uitzicht op de natuur en de bergen. De Lodge of Joy is omgeven door veel rust en natuur. Toch liggen restaurants, winkels en bars maar op een steenworp afstand.

 

Dit zijn de hotspots van Ischgl

Ontvang nu handige tips over Ischgl. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

Wagrain brengt iedereen in verrukking die graag in de bergen en de frisse lucht vertoeft. 250 kilometer perfect geprepareerde wandelpaden leiden je door de natuur. 150 kilometer fietspaden liggen klaar voor fietsavonturen. Voor wie honger of dorst heeft zijn er de vele gezellige almen en hutten, waar je je kunt laten verwennen met regionale specialiteiten. Een Brettljause en een Kaiserschmarrn, een verfrissende Radler, Krapfen, Kasnocken en Bladl: gewoon proeven en genieten! Voor afkoeling op hete zomerdagen is de Wasserwelt Wagrain met zijn binnen- en buitenzwembaden, glijbanen en talrijke attracties voor groot en klein het juiste adres.

Een vakantie in de Lodge of Joy is als wonen in een exclusief privéhuis. Op jezelf zijn, met alle comfort en voorzieningen, je eigen ding doen, koken en lekker eten wanneer het je uitkomt. Je kunt nog steeds boeken voor dit zomerseizoen via www.booking.com.

 

 

 

 

 

Comments are closed.