Weldra zul je meer over droomeiland Mauritius lezen in de media

De Mauritius Tourism Promotion Authority (MTPA) heeft met trots aangekondigd dat Interface Tourism is aangesteld om Mauritius te vertegenwoordigen bij de ontwikkeling en promotie van het eiland in de Benelux. Het marketing- en communicatiebureau zal vanaf nu het multiculturele eiland in de Indische Oceaan ondersteunen met communicatie richting media en trade partners. Het doel is om het publiek uit de Benelux kennis te laten maken met het kleurrijke Mauritius.

Mauritius ligt in de Indische Oceaan, ongeveer 800 kilometer ten oosten van Madagaskar. Het vulkanische eiland staat bekend om de warmte van zijn multiculturele bevolking, de witte zandstranden en luxe hotels. Dankzij het aangename klimaat, zelfs tijdens de koelere seizoenen van mei tot september, waarbij de temperaturen zelden onder de 22°C zakken langs de kust, is Mauritius het hele jaar door een ideale vakantiebestemming. Het eiland is perfect voor liefhebbers van watersport, golfers, wandelaars, cultuurliefhebbers, wellnessgasten, huwelijksreizigers en gezinnen. De hoofdstad van Mauritius is Port Louis. Het eiland telt 1,3 miljoen inwoners, inclusief het eiland Rodrigues. Drie religies leven hier harmonieus samen: het hindoeïsme, de islam en het christendom. Engels is de administratieve taal van het eiland, maar Frans en het Creools worden dagelijks gebruikt.

Brede samenwerking

De samenwerking omvat een uitgebreid scala aan diensten waaronder strategisch advies en ondersteuning voor public relations, trade en marketing, en het beheer van sociale media. Interface Tourism Netherlands bundelt haar krachten met Interface Tourism France, die verantwoordelijk zullen zijn voor de Franstalige perscontacten in de Benelux. Zij werken al meerdere jaren samen met MTPA voor de Franse markt.

 

 

Mijke de Jong, Managing Director van Interface Tourism Netherlands, verklaarde enthousiast: “We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd om Mauritius te vertegenwoordigen in de Benelux. Deze benoeming weerspiegelt onze gedeelde visie op samenwerking en innovatieve promotie, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan voor de toeristische sector op Mauritius. Interface Tourism is deel van de International Tourism Group (ITG) is daardoor aanwezig door heel Europa, wat onze kracht laat zien in een groot netwerk en samenwerken met onze andere internationale kantoren.”

 

 

Arvin Bundun, directeur van de MTPA voegt toe: “Wij zijn verheugd om opnieuw samen te werken met Interface Tourism en International Tourism Group om het imago van Mauritius op de Benelux-markt te versterken. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de groei van de toeristische sector van Mauritius, een bestemming die het verdient om ontdekt te worden door een breder publiek.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.