Dit is alweer de 2e camping voor Huttopia in Nederland

Huttopia vestigt zich voor de 2e keer in Nederland met haar nieuwste camping. De nieuwe camping draagt de naam Huttopia De Meinweg, is gelegen in het gelijknamige Nationale Park vlakbij Roermond en is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring midden in de natuur.

Na de opening van Huttopia De Roos aan de Overijsselse Vecht in 2020, is Huttopia de Meinweg de tweede Huttopia-natuurcamping in Europa buiten Frankrijk.

Camping de Meinweg

De Meinweg is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, gelegen tussen meren en heide. Huttopia heeft het terrein, dat voorheen dienstdeed als camping en vakantiecentrum Elfenmeer, volledig vernieuwd en gerenoveerd in de kenmerkende Huttopia-stijl. Het resultaat is adembenemend: een uitgestrekt terrein van 27 hectare, omringd door de rustgevende natuur en fantastische uitzichten. De oorspronkelijke 800 staanplaatsen zijn teruggebracht naar 250, waardoor er meer ruimte is gecreëerd voor de vrije natuur, wat centraal staat in de Huttopia filosofie.

 

 

Huttopia zoekt de balans tussen comfort en authenticiteit en is ervan overtuigd dat kamperen niet gelijk hoeft te staan aan ‘afzien op een dun matje’. Het park kent dan ook verschillende accommodaties voor zowel de doorgewinterde kampeerder die met eigen tent op pad gaat, als degene die liever gaat voor een luxere ready-to-camp ervaring in de originele accommodaties van Huttopia. Ervaar de sterrenhemel in een Trappeur tent of slaap in de Cahutte, waar het comfort van een boschalet wordt gecombineerd met een slaapgedeelte onder een tentdoek of kies voor ultiem comfort in de ruime houten chalets met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie midden in de natuur.

 

 

Alle verblijfsplaatsen hebben veel ruimte, waardoor er meer dan voldoende privacy is en er optimaal genoten kan worden van de natuur en het adembenemende uitzicht. De camping heeft een verwarmd buiten- en binnenzwembad en een groot terras waar gasten kunnen relaxen na culturele uitstapjes en wandelingen of fietstochten in de natuur. Op slechts 12 kilometer van de camping liggen de Maasplassen, waar in de zomer kan worden genoten van verschillende wateractiviteiten als zwemmen, surfen, zeilen en duiken. Het nabije park, Park de Meinweg, biedt een groot netwerk van fietspaden en wandelroutes door de wonderschone natuur.

“Huttopia stelt de natuur en lokale elementen centraal in alle projecten en bestemmingen die we aanbieden. Dankzij de ligging in natuurparken, kunnen we onze klanten unieke uitzichten en ruimte aanbieden. Het is een totale onderdompeling in de natuur en een hele andere manier van kamperen, die hen hele andere facetten van Nederland laten ontdekken en herontdekken”, aldus Samuel Lafforest, Managing Director Huttopia Netherlands.

 

 

 

 

 

Comments are closed.