Emirates wordt host voor de 80e IATA AGM in Dubai in 2024

De International Air Transport Association (IATA) heeft aangekondigd dat Emirates de 80e Algemene Jaarvergadering (AGM) van de IATA en de World Air Transport Summit zal organiseren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, van 2 tot 4 juni 2024.

“We kijken ernaar uit om de luchtvaartindustrie in 2024 samen te brengen in Dubai voor de 80e AJV van de IATA. Dubai is een dynamische stad en een belangrijk luchtvaartknooppunt dat de wereld met elkaar verbindt. De positieve benadering van de VAE ten opzichte van de luchtvaart heeft geleid tot een sterke luchtvaartmaatschappij met een solide hubluchthaven. Samen dragen zij enorm krachtig en positief bij aan de samenleving en economie van de VAE. Het organiseren van de AJV in Dubai zal een showcase zijn van wat er kan worden bereikt door de luchtvaart met ondersteunend overheidsbeleid en beslissingen”, aldus Willie Walsh, Directeur-Generaal van IATA.

 

 

Emirates is verheugd om de 80e AJV van de IATA en de World Air Transport Summit te mogen organiseren. We kijken ernaar uit om al onze collega’s uit de luchtvaartindustrie te verwelkomen in Dubai in 2024″, aldus Sir Tim Clark, President van Emirates Airline.

 

 

De beslissing om de 80e AJV te organiseren werd genomen tijdens de 79e AGM in Istanbul. Dit zal de eerste keer zijn dat de VAE en Dubai de wereldwijde bijeenkomst van aviation leaders uit de luchtvaart organiseren.

 

Neem contact op met Verkeersbureau Dubai

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil tips over Dubai ontvangen*

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.