Verwelkom de zomer met deze modetrends op vakantie

Met de zomer in aantocht is het tijd voor mannen om hun garderobe aan te passen aan het warme weer. Of je nu in de twintig, dertig of veertig bent, deze modetrends zullen je helpen om er deze zomer stijlvol uit te zien. Van lichte stoffen tot kleurrijke outfits, we hebben de perfecte zomerstijlen voor elke man.
De winkel van Joemerino in Haarlem

Lichte en Ademende Stoffen

Tijdens de zomer is het van belang om kleding te dragen die licht van gewicht en ademend is. Wanneer de temperaturen stijgen, is het nodig om jezelf koel en comfortabel te houden. Kies daarom voor stoffen zoals katoen, linnen en seersucker, die bekend staan om hun ademende eigenschappen. Deze materialen laten lucht circuleren, waardoor overtollige warmte en vocht kunnen ontsnappen en je huid kan ademen. Zo kun je jouw mooie zomer vest heren of je shirt long sleeve alsnog in de warme zomerhitte dragen.

Katoen is een veelzijdige stof die in bijna elke zomergarderobe te vinden is. Het is zacht, comfortabel en absorbeert vocht, waardoor je je fris en droog blijft voelen. Linnen staat bekend om zijn luchtigheid en verkoelende eigenschappen. Het heeft een losse, open structuur die warmte afvoert en je huid laat ademen. Seersucker is een gerimpelde katoenen stof met een unieke textuur, die helpt om luchtstroom te bevorderen en je koel te houden, zelfs op de warmste dagen.

 

 

Door te kiezen voor kledingstukken gemaakt van lichte en ademende stoffen, kun je de hitte trotseren zonder in te leveren op stijl. Opteer voor shirts, T-shirts, polo’s en overhemden gemaakt van katoen of linnen. Combineer ze met shorts, chino’s of lichte broeken van dezelfde materialen voor een samenhangende zomerse look. Je zult merken dat deze stoffen je helpen om je koel te voelen, zweetvrij te blijven en er toch modieus uit te zien.

Prints en Patronen

Zomer is het perfecte seizoen om te spelen met prints en patronen. Durf te experimenteren met bloemenprints, tropische motieven en strepen. Een goed geplaatst patroon kan je outfit tot leven brengen en je een speelse en trendy uitstraling geven. Combineer een gedrukt overhemd met een effen broek voor een gebalanceerde look.

Pastelkleuren

Pastelkleuren zijn altijd een favoriet in de zomer. Denk aan zachte tinten zoals lichtblauw, lila, zachtroze en mintgroen. Deze kleuren zijn verfrissend en stralen een ontspannen sfeer uit. Draag een pastelkleurig poloshirt met een witte chino voor een klassieke en verfijnde zomerse look.

Shorts en Chino’s

Als de temperatuur stijgt, is het tijd om die lange broeken op te bergen en te kiezen voor shorts en chino’s. Kies voor een goed passende chino in een lichte kleur zoals beige, lichtgrijs of khaki. Combineer deze met een eenvoudig T-shirt en sneakers voor een moeiteloos coole look. Voor informele gelegenheden kun je kiezen voor een nette bermuda of korte broek met een casual overhemd.

Accessoires

Maak je zomerse outfits compleet met de juiste accessoires. Een zonnehoed beschermt niet alleen je gezicht tegen de zon, maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan je look. Kies voor een paar trendy zonnebrillen om je ogen te beschermen en een modieuze uitstraling te geven. Vergeet ook niet om comfortabele schoenen, zoals canvas sneakers of leren sandalen, toe te voegen aan je zomerse outfit.

 

 

De zomer biedt volop mogelijkheden om met je kledingstijl te experimenteren en je persoonlijke flair te laten zien. Kies voor lichte en ademende stoffen zoals katoen en linnen, die je koel houden tijdens de warme dagen. Durf te spelen met gedurfde prints en patronen om een statement te maken en je outfit een levendige uitstraling te geven. Vergeet niet de kracht van pastelkleuren, die een zachte en verfrissende uitstraling hebben en perfect passen bij het zomerseizoen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.