Abama Resort is een paradijselijk familieverblijf op Tenerife

Gezinnen die dromen van een luxueus tweede verblijf onder de zon, vinden bij Abama Resort de perfecte kindvriendelijke omgeving in het subtropisch klimaat van Tenerife. Tweedeverblijvers en gasten van Abama hebben toegang tot het complete aanbod van het resort, waaronder een uitstekende 18-holes golfbaan, 7 tennisbanen en 4 padelbanen, het Kids Camp, 12 restaurants waaronder twee met Michelin-sterren en tal van activiteiten die op het resort worden georganiseerd.

De villa’s en appartementen met ruime terrassen bieden dankzij hun ligging op de glooiingen van de vulkaan El Teide een weergaloos uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Familievakanties op het eiland van de eeuwige lente

Tijdens schoolvakanties thuiskomen op het eiland van de eeuwige lente? Een tweede verblijf in Tenerife is het startpunt van een reeks onvergetelijke familieherinneringen. Niet alleen ouders komen tot rust in deze zorgeloze omgeving, ook grootouders kunnen tijdens deze schoolvrije momenten naar de zon afzakken en quality time met hun kleinkinderen doorbrengen. De eigendommen van Abama Resort bieden voldoende ruimte om drie generaties onder één dak samen te brengen.

 

 

Volwassenen en tieners genieten aan het zwembad of in de wellness, of leven zich uit tijdens een spelletje tennis, padel of golf. De kleinsten halen ongetwijfeld hun hart op in het Abama Kids Camp. Dit ongeëvenaarde vakantie-entertainment omvat activiteiten midden in de natuur, waarbij creativiteit geen grenzen kent. Een onbezorgde omgeving dus om de vakanties door te brengen en op te groeien.

 

 

Abama Kids Camp, de droom van kleine avonturiers

Omringd door bananenbomen en andere inheemse vegetatie ademen kinderen tijdens het spelen de frisse lucht van de Canarische Eilanden in. Geen videogames of TikTok bij het Abama Kids Camp, wel terug één worden met de natuur tijdens leerrijke activiteiten waarbij ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Nieuwe vrienden ontmoeten, excursies maken en de wonderen van Tenerife ontdekken? Dat is Abama Kids Camp.

Van badminton over touwtjespringen tot spelen met de tokkelbaan. Naast tal van sportieve uitlaatkleppen kunnen kinderen de kleine wetenschapper in zich loslaten door zelf een Teide te creëren, kaarsen te maken of te experimenteren met elektriciteit. Steeds onder toezicht uiteraard. Of ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door te tekenen, te spelen met klei of dromenvangers te maken. ​

Actieve gezinsvakantie op Tenerife

Wie houdt van een actieve vakantie, komt op Tenerife helemaal aan zijn trekken. Er zijn lang niet alleen de bekende themaparken en waterpretparken langs de zuidwestkust. De prachtige fauna en flora van het eiland kunnen verkend worden met de wagen, de mountainbike, de kajak of per boot. Er zijn op heel Tenerife mooie wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Natuurlijk mag de beklimming van de Teide niet ontbreken op het programma van het gezin. Abama is het perfecte vertrekpunt voor een avontuurlijke verkenningstocht van dit adembenemende eiland. Verder zijn de wateren aan de zuidwestkust een geliefde plek om walvissen en dolfijnen te spotten. Dankzij de 28 walvissoorten kreeg dit zeegebied in 2021 de prestigieuze titel van eerste Whale Heritage Site in Europa. ​

De ideale vakantiewoning voor het hele gezin

​De comfortabele en ruime appartementen Los Jardines de Abama zijn met hun 2 of 3 slaapkamers en prijskaartje vanaf € 868.000 een geschikt tweede verblijf voor gezinnen. Hier kan men de hele dag genieten: ’s ochtends samen ontbijten met zicht op de zee en ’s avonds heerlijk ontspannen in de jacuzzi.

 

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

 

In Las Villas del Tennis zijn de villa’s met 2 of 3 slaapkamers de gedroomde vakantiewoning voor het hele gezin. De inrichting van de vrijstaande villa’s (vanaf € 2.035.000) is volledig af te stemmen op de wensen van het gezin: ruimte om al het speelgoed op te bergen of een luxueus ingerichte keuken om samen te kokerellen? Het kan allemaal. De slaapkamers hebben een en-suite badkamer zodat iedereen voldoende privacy krijgt.

Grote terrassen om buiten te leven en te eten, met fantastische vergezichten over de oceaan en het glooiende landschap bezaaid met palmbomen maken het paradijselijke familieplaatje compleet. Hier komen gezinnen pas echt tot rust.

 

 

 

 

 

Comments are closed.