Dormio Group lanceert nieuw merk Summio Parcs

Dormio Group lanceert een nieuw label: Summio Parcs. Twintig van de 30 parken die Dormio Group eerder deze maand overnam van Roompot en Landal GreenParks gaan onder deze naam opereren. De 10 andere parken vallen onder het bestaande merk Dormio. Met Summio Parcs zet Dormio Group een keten neer die hoogwaardige service biedt voor het middensegment in de vakantieparkensector.

Onder meer voormalig Roompot-park Aquadelta (Bruinisse) en voormalig Landal-parken Port Greve (Brouwershaven) en Heihaas (Putten) gaan vallen onder het merk Summio Parcs. “We willen kwalitatief gezien het beste merk neerzetten voor een grote groep vakantiegangers en woningeigenaren”, zegt Don van Schaik, oprichter en CEO van Dormio Group, dat door de overname is gegroeid van acht naar 38 vakantieparken/-resorts. “Op basis van deze missie en ambitie gaan we de komende jaren aan de slag.”

 

 

Draait om beleving

De nieuwe standaard die Summio Parcs wil neerzetten voor het middensegment vakantieparken, uit zich met name in servicegerichtheid en het bieden van het ultieme vakantiegevoel. Concreet maakt Summio Parcs de aankomst- en vertrekdata bijvoorbeeld zo flexibel mogelijk. Van Schaik: “De beleving van de gasten, daar draait het bij ons om.”

 

 

Het toevoegen van meer service gebeurt daar waar nodig en in overleg met de eigenaren van vakantiewoningen op de parken. Van Schaik: “Het zijn vaak al goede parken, maar we denken dat er ruimte is om het verschil te maken. Per park kijken we wat wenselijk en nodig is. Indien mogelijk brengen we dus nog meer service of andere verbeteringen aan. Niet alleen de gasten, maar ook de individuele woningeigenaren zullen daar van profiteren.”

Dit is de Dormio Group

Dormio Group ontwikkelt sinds 2001 luxe vakantieresorts en hotels op toeristische toplocaties. Als projectontwikkelaar en bemiddelaar is het bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het beheer van de vakantiewoningen, appartementen en/of hotelkamers op deze resorts en hotels. Bij Dormio Group werken zo’n 600 medewerkers in de verschillende landen, waarvan 100 op het hoofdkantoor in het centrum van Arnhem. Het portofolio bestaat momenteel uit 42 locaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Daarmee is Dormio Group de grootste Nederlandse aanbieder van vakantieparken die niet (mede) in handen is van private equity.

 

 

 

 

 

Comments are closed.