Vinea Vakanties neemt Nationale Sportkampen over

Jeugdreizenorganisatie Vinea Vakanties neemt Nationale Sportkampen (NSK) uit Bussum over. NSK startte in 2003 met het aanbieden van sportkampen met een nadrukkelijke focus op hockey, maar ook werden voetbal-, rugby-, tennis- en multisportkampen georganiseerd. Vinea Vakanties is marktleider op het gebied van jeugdvakanties en biedt al meer dan 70 jaar een groot aanbod aan kinder- en jeugdvakanties in binnen- en buitenland. ‘Door deze overname verstevigen wij onze positie als marktleider in het aanbieden van vakantiekampen.

Sportkampen in Nederland zijn een mooie aanvulling op ons huidige vakantieportfolio. Sinds enkele jaren bieden wij in schoolvakanties ook dagkampen aan in een aantal steden verspreid over Nederland, dus deze sportkampen sluiten daar prachtig op aan’, aldus Vinea Vakanties directeur Hein Roovers. De mei- en zomerhockeykampen van NSK staan online op www.hockeykampen.nl.

Als zusterbedrijf van Vinea kan NSK profiteren van ruim 70 jaar expertise op het gebied van actieve jeugdvakanties. Onder leiding van een vernieuwd managementteam met aan het hoofd Erik du Pré maken de hockeykampen van NSK een nieuwe start in de aankomende meivakantie. Ook de rugby- en tenniskampen zullen deze zomer weer worden aangeboden.

 

 

NSK, inclusief Hockeykampen.nl, blijft actief onder de bestaande naam. Alle kampen zullen worden begeleid door zowel ervaren als nieuwe begeleiders met ruime hockeyervaring. Hierbij wordt een nauwe samenwerking gerealiseerd met Vinea, zodat NSK optimaal profiteert van de ervaring van Vinea op onder andere marketing, groepsbegeleiding, opleiding en organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.