Begin of einde zomervakantie is vaak het voordeligst

Campingvakanties zijn populair. Dat merken vakantiegangers zeker als ze midden in de zomervakantie een campingvakantie willen boeken. Vaak zit alles in het hoogseizoen al snel vol. “Daarom raden wij onze gasten aan om in het begin van de zomervakantie te boeken. Of aan het einde van de vakantieperiode”, zegt Iwan Ars van Vacansoleil.

“Dan zijn er nog ruim voldoende mogelijkheden met een bijkomend voordeel. Het is in die periode veel voordeliger dan midden in de zomervakantie.” Vacansoleil breidt het aanbod van campings steeds verder uit. In budgetvriendelijke landen is er dit jaar uitbreiding in Slovenië, Bosnië, Montenegro en Albanië.

Vacansoleil

Vacansoleil


Bij Vacansoleil is het in het zomerseizoen een bekend gegeven. De populaire campings zitten al snel vol. Wie hier een plekje wil bemachtigen, moet er vroeg bij zijn. Vandaar dat de reisorganisatie voor campingvakanties aandacht vraagt voor de periode aan het begin en het einde van de zomervakantie. “Dan is er, ook op de populaire campings, nog voldoende beschikbaarheid”, zegt Vacansoleil directeur Iwan Ars. “Wie in de periode afreist, heeft bovendien het voordeel van de veel lagere tarieven, terwijl de accommodaties en de omgeving net zo prettig zijn als midden in het hoogseizoen.”

Slovenië aanrader

Wie op de portemonnee wil letten, boekt via Vacansoleil een campingvakantie in bijvoorbeeld Slovenië. Ars: “Voor veel mensen staat dit land niet direct op de radar, maar je kunt er geweldig op vakantie. De natuur is er prachtig, de campings zijn echt prima verzorgd en de prijzen liggen er op een lager niveau dan in de gebruikelijke vakantielanden.

 

 

Vacansoleil werkt aan het verder uitbreiden van het aantal campings door heel Europa. Naast nieuwe campings in Bosnië en Montenegro maakt nu ook Albanië deel uit van het vakantieaanbod. “In deze landen komen er steeds meer campings in ons aanbod. Los van het feit dat het populaire bestemmingen zijn voor onze gasten uit Midden-Europa zijn het ook fantastische bestemmingen voor onze Nederlandse gasten. Ongerepte natuur, vriendelijke mensen en super scherpe prijzen.”

Keuze uit 22 landen

De 600 campings die worden aangeboden zijn verspreid over 22 Europese landen. Recent zijn ook in Zweden en Albanie nieuwe campings toegevoegd aan het aanbod. Op iedere camping is een ruime variatie aan accommodaties te reserveren, denk aan een stacaravan, safaritenten, chalets of boomhutten. En op vrijwel iedere camping zijn ook staanplekken voor een eigen camper, caravan of tent te reserveren. Voor ieder wat wils, door heel Europa heen!

 

 

Vacansoleil is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de meest waardevolle tijd van het jaar: vakantie! Per jaar beleven bijna een half miljoen gasten de tijd van hun leven tijdens een vakantie op een camping via Vacansoleil. Als volledig Nederlandse onderneming staat het hoofdkantoor in Eindhoven. Vacansoleil is Europese marktleider op het gebied van campingvakanties.

 

 

 

 

 

Comments are closed.