Hemels eten en drinken bij Bunk in Amsterdam en Utrecht

Bij Bunk in Amsterdam en Utrecht is eten de hele dag door een feestje. De gevarieerde menukaart staat vol betaalbare gerechten uit keukens over de wereld. Of je nu wel of geen vlees eet en veel of weinig trek hebt: op de nieuwe menukaart van Bunk vind je ontbijtjes, lunches, borrelhapjes en diners die passen bij waar jij op dat moment zin in hebt.

Reserveer een tafel met vrienden of plof neer aan één van de lange eettafels en ontmoet stadsgenoten en wereldreizigers. Iedereen is de hele dag door welkom om te genieten van verse, biologische gerechten die met liefde in de keuken worden bereid.

Nieuwe menukaart in 2023

Begin 2023 introduceren de Bunk-restaurants in Amsterdam en Utrecht hun nieuwe menukaart. Vol betaalbare gerechten en dranken die je de hele dag door verrassen. Op de kaart staan een aantal gloednieuwe gerechten en all-time favorites. Zo zijn de, bij gasten geliefde, rendang en het snickers ijs gebleven. Nieuw zijn onder andere de Portugese caldo verde soep met aardappel, ui en kool en een twist op de Siciliaanse melanzane. Ook nieuw zijn de romige miso soep met udon noedels en frisse zuurkool met verschillende bereidingen van aardappel. Waar ze bij Bunk extra trots op zijn is hun eigen versie van de frikandel: de ‘le frique speciaal’, deze is alleen verkrijgbaar in Utrecht. Gemaakt van ambachtelijk kwaliteitsvlees en geserveerd op een briochebroodje met onder andere hollandaisesaus en krokante uitjes. Dit kan zomaar een nieuwe favoriet worden. Een diner bij Bunk sluit je af met een pastel del nata (laat je verrassen want deze is niet zoals je hem verwacht!) of een tartufo verschillende bereidingen van chocolade met hazelnootijs. Bijna alle gerechten worden overigens ook vegetarisch aangeboden. Zodat elke gast kan genieten van de nieuwe kaart.

Naast de wereldse gerechten heeft Bunk volop lokale en zelf gebrouwde dranken op de kaart staan. Het biologische Bunk-bier en de wodka, gin en jenever worden gemaakt in samenwerking met een distilleerderij uit de regio.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

De hele dag door eten en drinken op een unieke plek

Bij Bunk ben je elke dag vanaf 7.30 uur welkom. Trakteer jezelf op een klein of juist uitgebreid ontbijt voor een eerlijke prijs. Wat dacht je van een breakkie bowl of eggs bennie. Of je nu een vroege vogel bent of later op de dag komt uitkateren: de hele dag door kun je aanschuiven voor een all-day breakfast, lunch, borrel of diner. Bij Bunk in Amsterdam en Utrecht voelt iedere gast zich snel thuis. De aankleding en sfeer zijn met niets te vergelijken. Beide restaurants waren voorheen in gebruik als kerk. Unieke elementen uit het verleden vind je nog steeds terug in het interieur: van gerestaureerd kerkmeubilair tot een enorm orgel en wonderlijke kerkelijke kunst. Houd ook de agenda van Bunk in de gaten: de culturele evenementen zijn gratis toegankelijk en helpen je om de tijd en ruimte even te vergeten.

 

 

Dit is Bunk

Bunk slaat de brug tussen hotels, hostels en restaurants. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende de eerste Bunk in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en in 2020 de locatie in Amsterdam-Noord in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagedoornplein. Bunk heeft al meerdere mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de HOSCAR in de categorie Extraordinary Innovation, de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards en de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ van de Entree Awards 2019.

 

 

 

 

 

Comments are closed.