De handige camperreisgenoot is volledig vernieuwd

Na 6 jaar trouwe dienst is de Camperstop-App compleet vernieuwd. Vanaf het moment van lanceren, in 2016, tot nu zijn er veel dingen veranderd. De app wordt inmiddels door duizenden Europese camperaars tijdens hun camperreizen dagelijks gebruikt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen was een update van de app noodzakelijk.

De Camperstop-App heeft naast een fris nieuw design ook nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Met de uitgebreide filtermogelijkheden en vernieuwde fotoweergave vind je en beoordeel je nog sneller de voor jou geschikte camperplaats. Bewaar eenvoudig al je favorieten camperplaatsen en bekijk de weersverwachting op de door jouw gekozen locatie. Heb je inspiratie nodig voor je volgende camperplaats? Geen probleem, in de app worden camperstops getoond die populair zijn onder andere gebruikers.

Helaas hebben we met het vernieuwen van de app ook een weloverwogen keuze moeten maken voor de functie: offline gebruik. In de oude app was het mogelijk om kaarten te downloaden en deze vervolgens offline te gebruiken. Dit zal in de vernieuwde app niet meer terugkomen. Reden hiervoor zijn de hoge kosten om dit te realiseren en het relatief lage gebruik hiervan. Daarbij kun je voortaan in heel Europa gebruik maken van je internetbundel zonder bijkomende kosten. Hierdoor heb je wel altijd toegang tot de meest up-to-date camperplaats informatie.

 

 

De Camperstop-App kent een proefperiode van 7 dagen om de app gratis uit te proberen. Hierna kun je voor slechts € 6,99 per jaar onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten en geeft de app je toegang tot 12.500+ gecontroleerde camperplaatsen door heel Europa. Bij aanschaf van de Facile-en-Route Campergids 2023 ontvang je een gratis jaarlicentie. Met deze code kun je een jaar lang gratis gebruik maken van de Camperstop-App.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.