Vlieg met Emirates naar Dubai en geniet van een gratis overnachting in Fairmont The Palm

Emirates kondigt vandaag een aantrekkelijke nieuwe promotie aan in samenwerking met Fairmont Hotels & Resorts voor reizigers die hun volgende winterzonvakantie naar Dubai plannen.

Vanaf 30 januari 2023 tot 13 februari 2023 profiteren Emirates passagiers die een retourticket in First of Business Class kopen naar of met een tussenstop van minimaal 20 uur in Dubai van een gratis overnachting in Fairmont The Palm hotel. Het aanbod is geldig voor reizen tussen 2 februari en 31 maart 2023.

Ware luxe voor koppels en gezinnen

Fairmont The Palm, vernoemd naar het iconische kunstmatige eiland van Dubai – de Palm Jumeirah – is het ideale luxe resort voor koppels en gezinnen. Met 381 weelderige kamers en suites met uitzicht op de prachtige Arabische Golf en de ongelooflijke skyline van Dubai, genieten reizigers van de beste smaken ter wereld in de tien restaurants en bars die het hotel rijk is. Gasten die met het gezin reizen hebben de “Fairmont Falcons Kids’s Club” tot hun beschikking. Deze club biedt allerlei activiteiten voor kinderen van 3 tot 15 jaar. Gasten die op zoek zijn naar wat ontspanning laten zich in de watten leggen met een behandeling in de gerenommeerde Fairmont Willow Stream Spa. Het luxueuze resort heeft tevens vier buitenzwembaden met temperatuurregeling, een eigen wit zandstrand en een ultramoderne sportschool. Gelegen op slechts 25 minuten van de internationale luchthaven van Dubai, bevindt het hotel zich eveneens dicht bij de prachtige jachthaven van Dubai en andere populaire lokale attracties.

 

Lees ook dit artikel: Een week Dubai met kinderen

 

De speciale aanbieding is geldig voor alle retourtickets naar of met een tussenstop in Dubai, gekocht tot 13 februari 2023. Het aanbod is beschikbaar voor boekingen op emirates.com of via deelnemende reisbureaus, voor boekingen die ten minste 72 uur voor aankomst worden gemaakt.

Ontdek meer van Dubai met Emirates

Met Emirates is er voor elke reiziger wat wils tijdens een bezoek aan Dubai, met name voor wie op zoek is naar een beetje zon tijdens deze koude dagen. Van prachtige stranden en culturele activiteiten tot horecafaciliteiten van wereldklasse; Dubai biedt een verscheidenheid aan topervaringen. Ontdek ook fantastische kortingen met de My Emirates Winter Pass. Toon je instapkaart en een geldig legitimatiebewijs om hiervan te profiteren bij honderden winkels, recreatie- en eetgelegenheden, beroemde attracties en luxe kuuroorden in heel Dubai en de VAE. Ga voor alle My Emirates Pass-aanbiedingen naar deze website.

Nog meer voordelen

Skywards members profiteren van nog meer voordelen wanneer zij vliegen met Emirates. Members van het bekroonde loyaliteitsprogramma sparen miles op dagelijkse uitgaven bij winkels in de VAE. Deze miles kunnen ingewisseld worden voor onder andere upgrades en kaartjes voor concerten en sportevenementen. Meer informatie over Emirates Skywards is terug te vinden via deze website.

 

 

Emirates heeft de vluchten naar meer dan 130 bestemmingen op 6 continenten veilig hervat en voert momenteel 14 vluchten per week uit van Amsterdam naar Dubai.

Strand op Palm Jumeirah

 

 

 

 

 

Comments are closed.