Belvilla beloont haar beste vakantiewoningen met awards

Vakantiewoningenexpert Belvilla by OYO heeft haar jaarlijkse Most Popular Belvilla awards voor 2022 toegekend. Met deze awards erkent en waardeert het bedrijf de grote gastvriendelijkheid van de prijswinnende eigenaren en de hoge kwaliteit van hun Belvilla-vakantiewoningen.

Hoog beoordelingscijfer, geen klachten en vaak geboekt

In totaal heeft Belvilla by OYO wereldwijd 1703 awards toegekend. Ruim 9% hiervan is vergeven in Nederland, met 158 vakantiewoningen en hun eigenaren die in de prijzen zijn gevallen. On in aanmerking te komen voor een award, moet de reviewscore van de vakantiewoning een 8 of hoger zijn, mogen er geen klachten over de woning ingediend zijn en moet de woning in de bovenste 20% van haar regio staan, op basis van meest geboekte overnachtingen.

 

Lees ook dit artikel: Dit moet je doen in de Jura!

 

De top tien vakantiehuizen van Belvilla in Nederland hebben allemaal gastbeoordelingen gekregen met een maximale score voor schoon zijn en een vlotte check-in. Acht van de tien zijn vrijstaande woningen, terwijl de hoogst scorende met 9,7 van 10 een luxe en ruime loft in Amsterdam is. Voor Belvilla by OYO is deze hoge waardering een uitdrukking van het eveneens hoge niveau van gastvriendelijkheid dat deze locaties kenmerkt. Dat element en de grote kwaliteit van de vakantiewoningen zorgt ervoor dat gasten hun verblijf daar als onvergetelijk ervaren.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.