Madeira Promotion Bureau en TAP Air Portugal zijn officiële gastheer zijn voor het Aviation-Event Executive Forum 2023 Madeira

Aviation-Event zal samen met Madeira Promotion Bureau en TAP Air Portugal officieel gastheer zijn van het Aviation-Event Executive Forum 2023 Madeira in 2023.

Het Madeira Promotion Bureau (AP Madeira) is een non-profitorganisatie die in augustus is opgericht 2004 door een openbare entiteit en een particuliere entiteit – de Regionale Dienst voor Toerisme en de Funchal Kamer van Koophandel en de industrie. De vereniging is ontstaan uit de behoefte om een entiteit die samen met het Regionaal Bureau voor Toerisme (DRT) exclusief zou werken aan de
promotie van de bestemming Madeira. TAP is een pionier geweest in het verbinden van Portugal met de wereld en de continenten met elkaar TAP is al meer dan 70 jaar een pionier in het verbinden van Portugal met de wereld en de wereld continenten naar elkaar toe. Opgericht in 1945, na innovaties in de luchtvaart, markeerde het een aanwezigheid op historische momenten.

 

Lees ook dit artikel: Ontdek het veelzijdige Madeira

 

Het vandaag aangekondigde partnerschap is een nieuwe stap in de richting van een holistisch proces en betrokkenheid van alle partijen bij het ontwikkelen van Aviation-Event tot een referentiepodium voor face-to-face bijeenkomsten, zinvolle debatten en het delen van huidige luchtvaartpraktijken en -trends. Aviation-Event Executive Forum 2023 Madeira is een internationale conferentie die samenkomt in een eendaagse conferentie vertegenwoordigers van de relevante lokale autoriteiten, CEO’s van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens uit heel Europa, en politici. Aviation-Event Executive Forum 2023 Madeira-conferentie, heeft bijvoorbeeld tot doel leiders uit de Europese luchtvaartindustrie bijeen te brengen, die nieuwe zullen presenteren perspectieven voor luchtvaartontwikkeling op internationaal niveau in de post-pandemische context en de voortdurende behoefte van de steeds veranderende luchtvaartindustrie om zich aan te passen aan nieuwe scenario’s.

 

 

Aviation-Event is een internationaal mediaplatform gewijd aan de luchtvaartindustrie, een gespecialiseerd platform voor het organiseren van enkele van de meest prestigieuze luchtvaartconferenties op Europees niveau met verschillende luchthavens als gastheer van de conferentie. Sinds 2007 nodigt Aviation-Event, leiders uit de luchtvaartindustrie en politieke belanghebbenden om te debatteren en oplossingen te vinden voor de luchtvaart de uitdagingen van de industrie.


Marcel Riwalsky, CEO, Aviation-Event, verklaarde: “De meest westelijke locatie in Aviation-Event Geschiedenis van het evenement, erg trots om op Madeira te zijn voor het volgende Aviation-Event Executive Forum. Dank u aan Madeira Promotion Bureau en TAP Air Portugal voor de samenwerking met Aviation-Event om een succesvol uitvoerend forum te organiseren”. Aanwezigheden zijn alleen gebaseerd op uitnodiging voor leidinggevenden, besluitvormers, topmanagers van de luchtvaartindustrie plus vertegenwoordigers van de media.

 

 

 

 

 

Comments are closed.