Boek je volgende vakantie lekker dichtbij huis

Het vinden van een leuk huisje voor een vakantie kan soms lastig zijn. In je achterhoofd hoor je altijd dat stemmetje. “Is het wel leuk?” of “Kan ik deze site wel vertrouwen?” Allemaal dingen waar elke reiziger tegenaan loopt bij het boeken van een fijn vakantiehuis. Dus dat jij dat ook hebt is heel normaal. Wij hebben een tip voor je. Huur je volgende huisje eens dichtbij jou in de buurt. We leggen je uit waarom.

Texel

Beter een goede buur dan een verre vriend

Wat van ver komt hoeft niet altijd goed te zijn. Sterker nog, de mooiste plekken liggen vaak binnen een uur rijden vanaf jouw eigen woonplaats. Hoe fijn is het om huisje te huren waarvoor je geen uren hoeft te vliegen, te wachten op luchthavens en taxi’s moet pakken. Je kan je huisje huren op een betrouwbare site en je gaat er met de (deel)auto, fiets of bus naar toe. Vanaf het 1e moment dat jij ingecheckt bent in jouw huisje, zonder wachttijden, kom je volledig tot rust. Geen gedoe, maar direct in de vakantie modus. En na het verkennen van de omgeving duik je op de bank met dat boek dat je nog wilde lezen Zet de fluitketel maar vast aan voor een warm kopje gemberthee!

Denk aan het milieu

Sowieso is een vakantie waarvoor je niet ver hoeft te reizen beter voor het milieu. Het scheelt veel tijd, CO2 uitstoot, etc.etc. Het is ook nog eens goed voor je portemonnee omdat je minder brandstof kwijt bent. Wie weet kun je daardoor wel een wat luxer huisje huren dan je in 1e instantie van plan was? Of je neemt vrienden en deelt de kosten. Samen koken is ook gezelliger en je zult je avonden zeker weten weer eens op een andere manier invullen dan scrollend door je Instagram of Facebook tijdlijn.

 

 

Maak er een workation van

Mocht jij ook thuis werken de afgelopen 2 jaren van je werkgever? Maar ben je het wel zat om steeds hetzelfde uitzicht te hebben? Verandering van omgeving maakt je creatief! Stel je een houten natuurhuisje voor, dichtbij het bos met je eigen openhaard. Jouw marketing campagnes en teksten zullen nog sneller uit je vingers rollen. En die koffie pauzes breng je natuurlijk door op je eigen veranda. Zo wordt remote werken wel heel erg aangenaam. En dankzij de goede WiFi blijf je nauw verbonden met je collega’s die elders aan het werk zijn. De noodzaak voor die achtergrond in Teams is nu ook ineens verdwenen want je kan aan iedereen laten zien waar je zit.

 

 

Kom in contact met jezelf

Een bijkomend voordeel van het huren van een huisje dat in de natuur staat is dat je bijna vanzelf meer in contact komt met het Nu. Lekker voor je uit staren naar de bomen die langzaam bewegen in de wind, de regendruppels die langs de grote ramen naar beneden glijden. Elk stukje natuur dat je waarneemt zorgt voor verbinding. Zeker als je elke dag wat tijd inplant om yoga te doen zul je merken dat je schouders losser worden en als vanzelf minder naar boven trekken. De natuur is goed voor ons. Veel plezier bij jouw keuze voor het huren van een huisje, en laat dat stemmetje maar praten.

 

 

 

 

 

Comments are closed.