Light Nights AquaLuna, een magische avond uit in Ouwehands Dierenpark

Het is weer Light Nights AquaLuna tijd in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Als de maan tevoorschijn komt en de dieren gaan slapen, komt een magische waterwereld tot leven. Laat je overspoelen door een wereld vol kleur en prachtige wezens. Een lichtspektakel voor jong en oud.

Light Nights

Op 38 avonden tot en met 7 januari 2023 breng je ‘s avonds een wel heel magisch bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Metershoge handgemaakte lichtkunstwerken van Chinese kunstenaars toveren het dierenpark om tot een magisch lichtspektakel voor jong en oud. De lichtobjecten op de wandelroute zijn bijvoorbeeld kleurrijke koraalriffen, een reuzenhaai en een gigantische octopus. Dit in combinatie met een heerlijk horeca aanbod en verrassend entertainment maakt Light Nights AquaLuna een gezellige en verwonderlijke avond uit.

 

 

Op maat gemaakt

Wat Light Nights AquaLuna zo bijzonder maakt is dat alle lichtobjecten op maat voor Ouwehands Dierenpark ontworpen en gemaakt zijn d oor een groep specialisten uit China. Zij zijn op dit moment in Nederland op locatie bezig met het opbouwen en monteren van de metershoge lichtelementen. De Chinese kunstenaars komen uit de provincie Sichuan in China. Hier komen ook de twee reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen vandaan die sinds 2017 in Ouwehands Dierenpark verblijven.

Light Nights bezoeken?

Light Nights AquaLuna vindt plaats in de kerstvakantie en op de vrijdagen en zaterdagen daartussenin. Bekijk de exacte data en ticketprijzen op deze website

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.