Het ware kerstgevoel vind je op de Veluwe

Dwaal van vrijdag 9 t/m zondag 11 december door de sfeervol versierde kasteelvertrekken van Cannenburch en geniet van al het moois en lekkers dat Kerstmarkt Vaassen te bieden heeft.

Cannenburch in kerstsfeer

In de eerste week van december gaan tientallen vrijwilligers van Geldersch Landschap & Kasteelen weer aan de slag om met fonkelende lichtjes en feestelijke bloemstukken kasteel Cannenburch in kerstsfeer te brengen. Maak een familieportret voor de plafondhoge kerstboom, geniet van de royaal gedekte tafels en neem een kijkje in de kasteelwinkel of de landgoedwinkel voor mooie kerstgeschenken.

Kerstmarkt Vaassen

Ook op het plein voor het kasteel is het een drukte van belang. Onder leiding van Stichting Kerstmarkt Vaassen worden ruim 80 kramen en tenten opgebouwd, het muziekpodium geplaatst en de buitenplaats sfeervol aangelicht. Slenter langs de vele winterse producten, proef van warme lekkernijen, geniet van de geur van dennennaalden en beleef het ware kerstgevoel op de Veluwe.

Reserveer nu jouw combi entreekaarten

Bezoek aan kasteel Cannenburch is van 9 t/m 11 december alleen mogelijk in combinatie met een entreekaart voor Kerstmarkt Vaassen. Combi entreekaarten zijn verkrijgbaar via de site van GLK.

 

 

Datum en tijd: vrijdag 9 december 13.00-22.00 uur, zaterdag 10 december 11.00-22.00 uur & zondag 11 december 11.00-17.00 uur. Entree: Volwassenen € 8,50, 4 t/m 12 jaar € 2,50. Museumkaart en Donateurspas GLK zijn tijdens de kerstmarkt niet geldig. Vanaf dinsdag 13 december 2022 is Cannenburch in Kerstsfeer voor kaarthouders tussen 11.00-16.00 uur gratis te bezoeken. Reserveren: www.glk.nl/cannenburch

 

 

 

 

 

Comments are closed.