Met SAUDIA’s fantastische vliegervaring voor kinderen begint de vakantie al aan boord

Vliegen met kinderen brengt veel spanning en planning met zich mee. Als de kinderen blij en tevreden zijn, kunnen ook de ouders genieten van een ontspannen tijd aan boord. Saudi Arabian Airlines (SAUDIA) zorgt voor een leuke tijd voor de kinderen en ontspanning voor de ouders, zodat de vlucht voor iedereen een prachtige ervaring wordt.

Hier begint het avontuur

Het avontuur voor het hele gezin begint in de Alfursan lounges, die een grote speelruimte voor kinderen bieden. Deze is uitgerust met videospelletjes, een teken- en kleurhoek en een grote interactieve wereldkaart om te verkennen en plezier te maken. De grote eetruimte nodigt het hele gezin uit om te eten en te genieten. Naast een ruime keuze aan kinderdrankjes, snacks en maaltijden is er ook eten voor baby’s en peuters.

 

 

Bij het instappen in het vliegtuig van SAUDIA begint het spannende vluchtavontuur van de kinderen met een verrassing. Op internationale vluchten krijgen kinderen tot 12 jaar een tas en speelgoed om mee aan boord te nemen. De tas is bedrukt met kleurrijke SAUDIA-stripfiguren en bevat een kleurboek, krijtjes, een slaapmasker en een koptelefoon. De Kids Amenity Kit van Saudi Arabian Airlines won de prijs van het Canadese tijdschrift Pax voor ‘Het beste aanbod voor kinderen”.

 

 

Een gezinsvriendelijk, interactief SAUDIA entertainmentprogramma aan boord zorgt ervoor dat u zich nooit hoeft te vervelen. Met een selectie van meer dan 50 verschillende spelletjes en diverse kinderkanalen is geweldige entertainment gegarandeerd. Hier kunnen de jongste reizigers zich vermaken met een Disney-film of de tijd verdrijven met een van de vele spelletjes op het boordsysteem.

Aan boord kunnen kinderen een leuk, lekker en voedzaam menu verwachten. Kindermenu’s of speciale verzoeken kunnen vooraf worden beheerd in de online boeking. Ouders die met kleine kinderen reizen, kunnen gebruik maken van babymanden om hun kleintjes een comfortabele nachtrust te bieden. Het uitstekende cabinepersoneel van SAUDIA helpt met het opwarmen van flessen of voedsel en staat klaar om te helpen met eventuele verzoeken. Met de speciale producten en diensten voor kinderen maakt Saudi Arabian Airlines vliegreizen tot een grandioze ervaring voor het hele gezin.

 

 

 

 

Comments are closed.