Saudia Arabian Airlines lanceert wintervluchtschema voor Nederland

Saudi Arabian Airlines (Saudia), de nationale luchtvaartmaatschappij van Saoedi-Arabië, heeft haar wintervluchtschema voor Nederland officieel gelanceerd. Saudia biedt meerdere rechtstreekse vluchten per week van Amsterdam naar Jeddah, waardoor Nederlandse reizigers veel flexibiliteit hebben bij hun reizen naar het Koninkrijk Saudi-Arabië. Vanaf oktober verbindt Saudia Amsterdam met Jeddah vier keer per week.

zonnig winteruitje

Saoedi-Arabië is de perfecte bestemming voor een zonnig winteruitje met temperaturen tussen de 20 en 30 graden tijdens de wintermaanden. De havenstad Jeddah, gelegen aan de kust van de Rode Zee, is een bruisende plek die bezoekers uitnodigt om de veelzijdige culturen, de voortreffelijke keuken en de historische wijk Al Balad (een UNESCO-werelderfgoedlocatie) te verkennen.

 

 

De routes van en naar Amsterdam worden bediend door Saudia’s hypermoderne Boeing 787 Dreamliner, met 24 stoelen in de business class en 274 stoelen in de economy class. Saudia’s bekroonde Business Class-service biedt flad-bad stoelen, dine-on-demand service en ruime cabines. Alle gasten aan boord hebben toegang tot Saudia’s uitgebreide entertainmentpakket met meer dan 5.000 uur aan film, televisie, radio, muziek en WiFi-verbinding.

Sinds begin dit jaar voert Saudia passagiersvluchten uit tussen de luchthaven Schiphol en Jeddah.Saudia kijkt ernaar uit om de komende jaren nog meer gasten uit Nederland aan boord van de Saudia-vliegtuigen te verwelkomen en hen een unieke vliegervaring in alle klassen te bieden met de warme gastvrijheid van Saoedi-Arabië. Saudia’s uitgebreide netwerk van regelmatige en seizoensgebonden vluchten verbindt meer dan 100 bestemmingen op vier continenten met 18 luchthavens in Europa. Gasten kunnen vliegtickets en andere diensten boeken via www.saudia.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.