Ken jij Gerry the Goose al?

Na iconische film- en tv-persoonlijkheden Jennifer Aniston, Chris Hemsworth en Jeremy Clarkson, neemt Emirates’ nieuwste merkambassadeur Gerry the Goose het stokje over om reizigers de voordelen en services van ‘s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij te laten zien. Samen met Emirates’ passagiers kiest Gerry the Goose voor een ‘Fly Better’ experience in deze nieuwe campagne.

Uitstekende service

Vanaf september vliegt de nieuwe campagne de wereld over om reizigers te herinneren aan alle elementen die de Emirates experience zo bijzonder maken, waaronder het bekroonde in-flight entertainmentsysteem, cabinepersoneel van wereldklasse en regionaal geïnspireerde cuisine en drankjes. Deze ‘best-in-sky’-beleving wordt aangevuld met een uitstekende ervaring op de grond dankzij onder andere de mogelijkheden voor online en vanuit huis inchecken, een speciale chauffeur-drive service en fantastische lounges.

Campagne met Gerry the Goose

De campagne volgt de verhaallijn van Gerry die voor de Fly Better-ervaring kiest aan boord van een comfortabele en geavanceerde Emirates Premium Economy-cabine, terwijl zijn migrerende vogelbroeders na een lange en uitputtende vlucht met de vleugels flauwe humor met elkaar delen. Gerry wordt gezien terwijl hij zelfvoldaan zijn tegenhangers omzeilt, wanneer ze buiten het vliegtuigraampje vliegen. Hij doet zich intussen tegoed aan een heerlijke maaltijd en leunt achterover in zijn ruime stoel om te genieten van de film ‘The Goose, The Bad and The Ugly’ op zijn 13,3 inch privé-entertainmentscherm.

Luxe en comfort

‘We zijn onze vleugels aan het spreiden als het gaat om de kwaliteiten en het profiel van een potentiële ambassadeur van ons merk,’ zei de SVP of Marketing & Brand at Emirates, Richard Billington. ‘Gerry is een slimme reiziger die weet wat hij wil en waar hij naartoe wil gaan – maar hij is ook standvastig dat hij dit in stijl zal doen, waarbij luxe en comfort een prioriteit zijn. Nu hij zelf heeft ervaren hoe feilloos zijn reis is verlopen, zijn wij ervan overtuigd dat zijn vrienden de volgende keer evenzo voor de Fly Better-ervaring kiezen.’

Biografie van Gerry the Goose

De carrière van Gerry begon op het hoofdkwartier van Emirates in Dubai, waar het concept van zijn reis werd bedacht en verder ontwikkeld werd. Vervolgens werden 3D-modellen van ganzen tot leven gebracht middels Computer-Generated Imagery, ofwel CGI, in de Untold Studios in Londen. De CGI en het filmproces namen 14 weken in beslag en werden uitgevoerd door een getalenteerd team dat het licht en de textuur van elke veer tot in de puntjes uitwerkte en er tegelijkertijd voor zorgde dat de bewegingen van de gans het karakter tot leven brachten. In deze tijd werden ook de vrienden van Gerry geanimeerd en werden scenes gefilmd in de natuur van Londen en aan boord van het Emirates vliegtuig in Dubai.

 

 

Ondanks dat Gerry relatief nieuw is in de acteerwereld, benoemt hij de samenwerking met Emirates in de tv-campagne tot een highlight van zijn carrière. De advertentie zal een maand lang in 25 landen te zien zijn startend in de Verenigde Staten, gevolgd door Europa. Tijdens het filmen werkte Gerry samen met het Britse voice-over talent Michael Cronin om de zachte tonen van een ervaren natuurdocumentarist vast te leggen. Het soort erfgoed van Gerry is de Canada Goose (Branta Canadensis). Dit zijn grote, wilde ganzen met zwarte hoofden en nekken, witte wangen, wit onder de kin en een bruin lichaam. Ze zijn inheems in de arctische en gematigde gebieden van Noord-Amerika en worden tijdens de trans-Atlantische migratie in Noord-Europa teruggevonden.

Gerry the Goose bewondert het acteerwerk van Ryan Gosling, van wie hij zogezegd ‘goose bumps’ krijgt.

 

 

 

 

 

Comments are closed.