LEKKER introduceert nieuwe Amsterdam eBike modellen

LEKKER is geboren in Amsterdam en getogen in Australië. Het Nederlandse eBike merk is momenteel marktleider in Australië. LEKKER introduceert verbeterde versies van haar Amsterdam eBike modellen.

Verfijnd minimalistisch design

De modellen Amsterdam+ en Amsterdam GT kenmerken zich door een verfijnd minimalistisch, no-nonsense design en het gebruik van moderne hoogwaardige onderdelen. Door een aantal geweldige updates is deze range moderne eBikes nu beter dan ooit. De eBikes van het Nederlandse merk LEKKER werden voor het eerst gelanceerd in Australië. Inmiddels heeft LEKKER de Australische markt veroverd en daarmee de Amsterdamse fietscultuur naar het land gebracht. De eBikes van LEKKER zijn internationaal geliefd door de mix van Nederlands design en Australische invloeden.

 

 

De nieuwe LEKKER Amsterdam modellen zijn betrouwbaar, sportief, krachtig en comfortabel. De nieuwe Amsterdam modellen zijn de moderne tegenhangers van de klassieke LEKKER Jordaan serie. Het Nederlandse design van de LEKKER Amsterdam eBikes is minimalistisch en verfijnd zonder onnodige gadgets. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende framematen en daardoor toegankelijk voor iedereen. Geheel in Nederlandse stijl zijn de Amsterdam modellen onderhoudsvrij en kun je overal ter wereld terecht voor het onderhoud van je eBike.

Zowel de Amsterdam+ als de Amsterdam GT hebben een verbeterde en geïntegreerde kabelgeleiding via het balhoofd, waardoor de fiets er nog strakker en cleaner uitziet. Daarnaast zijn beide eBikes van LEKKER uitgerust met een weerbestendige, flexibele en duurzame Gates CDX carbon riemaandrijving. Door te kiezen voor deze riemaandrijving in plaats van een ketting is de aandrijving zo goed als onderhoudsvrij en ook nog eens geruisloos. De WTB banden zorgen voor een comfortabele en sportieve rit in de stad of daarbuiten. Ook het remsysteem en de verlichting van de Amsterdam eBikes zijn verbeterd ten opzicht van de voorgaande modellen zodat je veilig op pad kunt.

De Amsterdam GT is krachtig, stijlvol en sportief en perfect geschikt voor een soepele en comfortabele ritjes in de stad en daarbuiten. De Amsterdam GT eBike wordt geleverd met WTB Riddler 700 x 45c banden, die zorgen voor comfort en maken het mogelijk dat je ook op onverharde wegen kan fietsen. De krachtige Bafang Max Mid-drive motor zorgt ervoor dat je gemakkelijk van versnelling kunt wisselen op welk terrein dan ook. Met mogelijkheden voor een accu tot 630 WH kun je zonder probleem een flinke tocht maken. De Enviolo CT naaf levert een 310% overbrengingsverhouding zodat je flinke beklimmingen met gemak kunt bedwingen. Geen centje pijn!

Amsterdam+

Met de lichtgewicht Amsterdam+ eBike ga je sportief, ontspannen en gemakkelijk van plek naar plek. De super-efficiënte, duurzame H-Serie Bafang rotatiesensor motor weegt slechts 3 kg en heeft een nominaal vermogen van 250W en een maximum koppel van 32 Nm. Door de plaatsing van de motor in het achterwiel heeft de fiets een betere overbrenging dan eBikes met voorwielaandrijving en met één druk op de knop is de trapondersteuning te regelen. Zoals bij alle LEKKER-modellen heb je een uitneembare accu die goed is voor 85 km op één lading. Bovendien zijn voor- en achterdragers optioneel, evenals STVZO-goedgekeurde geïntegreerde verlichting. Robuuste en betrouwbare WTB Horizon 650B x 47 banden zorgen voor maximale tractie en soepel rijgedrag op verharde wegen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.