Verbeter zelf je gezondheid, vitaliteit en natuurlijke weerstand

Momenteel ervaren veel mensen stress door alle gebeurtenissen en crises om ons heen, die mensen ook persoonlijk raken. Hoe blijf je daarbij overeind als mens en blijf je in je kracht staan? Hoe vind je de rustmomenten in jezelf om met alles om te kunnen gaan?

Bedrijven nemen verantwoordelijkheid

Juist nu is het dus belangrijk dat ook bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers en die actief gaan ondersteunen. Voor ieder mens is een goede gezondheid en vitaliteit essentieel, zodat de natuurlijke weerstand wordt verhoogd. Noot: volgens een onderzoek van TNO hadden in 2020 1,2 miljoen Nederlandse werknemers burn-outklachten.

 

 

Werken aan je gezondheid heeft alles te maken met bewustwording en inzicht. Het Body & Mind Vitaal programma helpt je om je stap voor stap bewust te worden van de samenhang tussen lichaam en geest en hoe die elkaar beïnvloeden. We geven je informatie en inspireren je met onze workshops en wekelijkse online yoga- en meditatiesessies. Je gaat thuis aan de slag met praktische oefeningen.

Het is een proces van bewustwording, waarbij je zelf ervaart dat je veel meer kunt doen dan je zelf voor mogelijk houdt. Dat inzicht is essentieel. Je hebt daarbij wel structuur en support nodig, om hiermee ook werkelijk je gezondheid en vitaliteit te kunnen verbeteren. En dat biedt het nieuwe Body & Mind Vitaal programma van The Elements. Met het Body & Mind Vitaal programma voor bedrijven, kunnen medewerkers op een leuke en ontspannen manier thuis werken aan verbetering van hun vitaliteit. Dat levert gezondheidswinst op voor medewerkers en organisatie en geeft ook meer plezier in het werk.

Voor iedereen

Wil je op een leuke en ontspannen manier thuis werken aan verbetering van jouw vitaliteit? Nieuwe dingen leren over hoe je jouw energie kunt verbeteren? Beter naar jouw lichaam leren luisteren? Doe dan mee aan ons nieuwe Body & Mind Vitaal programma! Jij kunt het nu tot 15 januari 2023 GRATIS uitproberen, zodat je zelf kun ervaren wat dit programma voor jou betekent. En daarna voor slechts € 1,- per week.

 

 

 

 

 

Comments are closed.