Een comfortabele reis naar de sneeuw begint met Thalys

Ook dit jaar biedt Thalys reizigers de mogelijkheid om comfortabel met Thalys Sneeuw te reizen naar de mooiste wintergebieden in de Alpen. Vandaag start Thalys een campagne ter promotie van het reisaanbod naar wintersportbestemmingen. Al vanaf € 65,- brengt Thalys Sneeuw reizigers naar populaire wintersportoorden.

Thalys Sneeuw

Thalys Sneeuw rijdt vanaf 24 december 2022 naar verschillende bestemmingen in de Alpen: Chambéry, Albertville en Moutiêrs, Aime La Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Deze plaatsen bieden toegang tot populaire wintersportgebieden als Tignes, La Plagne, Les Arcs, Peisey & Vallandry en Les 3 Vallées. In minder dan zeven uur reizen ben je op de plek van bestemming en kan de pret van een wintervakantie beginnen. Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook buiten vakanties om zal Thalys Sneeuw rijden. Zo biedt Thalys ook voor vakantiegangers die de drukte willen vermijden, de mogelijkheid om per spoor naar hun bestemming te reizen.

 

 

Voordelig voor milieu en portemonnee

Liever nog wat luxer?

Voor meer luxueuze reizigers, beschikt Thalys ook over Comfort of Premium klasse. De Comfort klasse biedt extra ruimte, snellere Wi-Fi en ontvangst op het perron. Bij de Premium klasse zit een maaltijd op basis van seizoensproducten en welkomstdrankje inbegrepen. De treinmedewerkers verlenen in de Premium klasse ook service bij de zitplaats van de passagier. Verder is er gratis toegang tot ePress, het digitale persaanbod van Thalys en gratis toegang tot de lounges op de stations.

Overige informatie
Thalys Sneeuw start 24 december 2022 met rijden tot en met 18 maart 2023. Vanaf dan vertrekt elke zaterdag een Thalys naar de skigebieden vanuit Schiphol en Amsterdam. De terugkeer naar huis vindt plaats vanaf 31 december 2022 tot en met 25 maart 2023. Kijk voor de volledige dienstregeling en vertrektijden op www.thalys.com.

De tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Thalys, bij meerdere erkende reisbureaus en bij NS. Standaardtarieven vanaf:

  • Standaard: € 65,-
  • Comfort: € 109,-
  • Premium: € 139,-

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.