Thalys Sneeuw brengt je rechtstreeks naar de skipiste

Goed nieuws voor skifanaten. Deze winter brengt de Thalys Sneeuw reizigers weer tot aan de voet van de skipistes. Tijdens het hele seizoen zijn er bijna 14.000 plaatsen te koop om vanuit Amsterdam de Franse Alpen te bereiken. De ticketverkoop start donderdag 7 oktober om 9u. Voor treinritten op zaterdag tussen 25 december 2021 en 16 april 2022. Een snelle en milieuvriendelijke manier om in alle rust richting de sneeuw te reizen.

Vanaf 25 december 2021

Vanaf 25 december verzorgt Thalys Sneeuw het hele seizoen lang opnieuw een rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam Centraal naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Van daaruit kunnen wintersporters comfortabel de grootste skigebieden van de Franse Alpen – zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of zelfs Les Arcs – bereiken.

 

 

Met de Thalys Sneeuw zeggen we vaarwel tegen de filestress en de vermoeiende autorit richten de skigebieden. Alles is aanwezig om ervoor te zorgen dat de vakantie start van zodra reizigers aan boord stappen. Op het perron helpen de Thalys « Skihost » medewerkers, herkenbaar aan hun rode uniformen, reizigers met het inladen van het skimateriaal in een speciale ruimte om in alle comfort van de reis te kunnen genieten.

 

 

Eenmaal aan boord, kunnen reizigers ontspannen, een boek lezen of surfen op het internet dankzij gratis wifi aan boord. Premium reizigers genieten een ontbijt geserveerd aan hun zitplaats en een welkomstdrankje voordat zij in Chambéry aan komen. Op de terugreis wordt het welkomstdrankje gevolgd door een maaltijd geserveerd aan de zitplaats. De Thalys Welcome Bar is geopend voor koffie en heerlijke snacks. Of voor reizigers die gewoon even de benen willen strekken.

Reizen met de Thalys Sneeuw betekent niet alleen snel en comfortabel reizen, maar ook kiezen voor het meest milieuvriendelijke alternatief. De reis naar jouw favoriete skioord stoot minstens 10 keer minder eqCO₂ uit dan met de auto. Bovendien wordt het Thalys-netwerk sinds januari 2020 aangedreven door 100% groene elektriciteit, waardoor het de ideale optie is om met een gerust geweten te reizen en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren!

Een onmisbaar aanbod gedurende het hele seizoen. De Thalys Sneeuw rijdt dit jaar elke zaterdag richting de Franse Alpen: Van 25/12/2021 tot en met 19/03/2022 vanuit Amsterdam

De terugreis vindt plaats: Van 01/01/2022 tot en met 26/03/2022 naar Amsterdam Centraal

Richting de sneeuw vanaf €65

De reis met de Thalys Neige reserveren is heel eenvoudig. Er zijn 3 verschillende tarieven beschikbaar: Standaard, Comfort en Premium.

De Thalys Sneeuw is beschikbaar vanaf €65 voor een Standaard enkele reis. De ideale oplossing om snel en goedkoop richting de sneeuw te reizen. Het Comfort-tarief (dat meer ruimte biedt en toegang geeft tot verschillende Thalys-diensten, zoals een welkomstbalie op het perron en een nog snellere wifi-verbinding), is beschikbaar vanaf €109 enkele reis.
Voor wie wil genieten van alle diensten die de Thalys Sneeuw te bieden heeft, is er de Premium service vanaf €139 enkele reis. Naast een gastronomische maaltijd, geserveerd aan de zitplaats, omvat de Premium service:

  • Toegang tot snellere wifi met meer data en individuele stopcontacten
  • Een digitaal persaanbod via de e-Press&More app

Klaar om de skipistes te verkennen?

De Thalys Sneeuw brengt wintersportliefhebbers in slechts 6 uur van Amsterdam Centraal en in slechts 5 uur van Brussel naar de voet van de Franse Alpen.

De Thalys Sneeuw-tickets zijn vanaf 7 oktober 9u te koop op thalys.com, evenals bij erkende reisbureaus, in de internationale NMBS-stations of via het callcenter op 070-797979. De volledige dienstregeling is beschikbaar op thalys.com. Als de gezondheidssituatie op het moment van vertrek ertoe leidt dat de autoriteiten verplaatsingen naar de Savoie verbieden, worden treintickets zonder extra kosten omgewisseld of terugbetaald.

Versterkte sanitaire maatregelen aan boord van de Thalys treinen
De veiligheid, het welzijn en de gezondheid van onze klanten en medewerkers staan centraal bij Thalys.

Daarom neemt Thalys strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die gelden in alle treinen, tijdens elke reis en voor alle bestemmingen:

  • Het dragen van een masker blijft verplicht, behalve tijdens de catering
  • De coronapas is verplicht voor alle passagiers
  • Een versterkte hygiëne met regelmatige reiniging van onze treinen
  • Bij aankopen in de Thalys Welcome Bar moet de sociale afstand gerespecteerd worden

Om reizigers te helpen de volgende reis in alle veiligheid voor te bereiden, heeft Thalys op haar website ook de belangrijkste instapvoorwaarden per land verzameld.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.