Zo word je een prins of prinses

Op woensdagmiddag 31 augustus kunnen kinderen deelnemen aan de Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael om 15.30 uur.

Dromen

Kinderen die tot nu toe alleen maar konden dromen van zelf een prins of prinses worden, kunnen zich nu inschrijven voor de prinsen en prinsessencursus op kasteel Rosendael. Met een hofdame of lakei maken kinderen in hun deftigste kleren een tocht door het kasteel en leren deftige manieren en doen echte prinsen en prinsessenklusjes. Na afloop krijgt iedereen een glaasje ranja en een presentje.

Even lekker naar buiten?

Voor of na de cursus kunnen de kinderen met hun ouders het park ontdekken met de Beleef! plattegrond. In het park kunnen kinderen hutten bouwen, met een schepnetje waterdiertjes vangen, over het blotevoeten pad lopen en nog veel meer! Natuurlijk laat iedereen zich ook nog even natspetteren bij de bekende Bedriegertjes. Dat wordt lachen, gieren, brullen!

De kinderen gaan zonder de (groot)ouders en begeleiders aan deze activiteit deelnemen. De begeleiders kunnen intussen zelf genieten van een bezoek aan het park op eigen gelegenheid.

 

 

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een prachtig historisch ingericht kasteel en een park met veel bezienswaardigheden. Het kasteel is bekend om zijn donjon en zijn volledig ingerichte interieurs. De ronde toren is de grootste in zijn soort die in Nederland bewaard is gebleven.

Datum: 31 augustus 2022. Tijden: van 15.30 tot 17.00 uur. Het park is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs, inclusief cursus, kasteel- en parkbezoek: € 8,00 kinderen t/m 12 jaar. (Kortingskaarten zijn voor deze activiteit niet geldig)
Meer informatie en reserveren op de site.

 

 

 

 

 

Comments are closed.