WIZZ Air vliegt vanaf Eindhoven en Brussel naar Suceava

Wizz Air, de snelst groeiende en meest duurzame luchtvaartmaatschappij van Europa, opent een nieuwe basis in Suceava (Roemenië). Van daaruit gaat de lagekostenmaatschappij naar Eindhoven en Brussels South Charleroi Airport vliegen. De route Charleroi-Suceava wordt geopend op 16 december en Eindhoven-Suceava een dag later.

Charleroi wordt driemaal per week (op maandag, woensdag en vrijdag) met de Roemeense stad verbonden. Op dinsdag en zaterdag vliegt een WIZZ-toestel telkens heen en weer tussen Suceava en Eindhoven. Tickets zijn vanaf 24,99 EUR * beschikbaar op de site of de mobiele Wizz Air-app.

Airbus A321neo

In Suceava worden twee gloednieuwe Airbus A321neo’s gestationeerd. Hierdoor kan vanuit deze nieuwe basis benevens Eindhoven en Charleroi, ook naar Larnaca, Parijs Beauvais en Treviso Venetië worden gevlogen.

 

Lees ook dit artikel: Wizz Air vliegt naar Sarajevo

 

Wizz Air biedt dus voortaan vanaf Eindhoven 26 bestemmingen aan: Belgrado, Boedapest, Boekarest, Bourgas, Chisinau, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Krakau, Lublin, Poznan, Riga, Rome, Rzeszow , Sarajevo, Skopje, Sofia, Suceava, Tirana, Varna, Vilnius, Warschau en Wroclaw. Vanuit Brussels South Charleroi Airport worden 17 WIZZ-bestemmingen aangeboden: Bacau, Boedapest, Boekarest, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Debrecen, Iasi, Ljubljana, Sarajevo, Skopje, Sofia, Suceava, Timisoara, Tirana , Varna en Warschau.

WIZZ zal ook een vierde toestel stationeren in Iasi. Hierdoor kan de De ultra-low-cost luchtvaartmaatschappij vanaf 12 december 2022 drie nieuwe routes openen naar EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg, Kopenhagen en Memmingen.

Tot slot vliegt Wizz Air vanaf 17 december 2022 tussen Craiova en het Italiaanse Turijn, tussen Craiova en Billund (Denemarken) vanaf 18 december 2022 en tussen Luton en Podgorica in Montenegro vanaf 11 februari 2023. Enkele reis, inclusief taksen, administratie- en andere niet-optionele kosten. Eén handbagage (max. 40 x 30 x 20 cm) is inbegrepen. Trolleytassen en elk stuk ingecheckte bagage zijn onderhevig aan extra kosten. De prijs is alleen van toepassing op boekingen die zijn gemaakt via wizzair.com of de mobiele WIZZ-app.

 

 

 

 

 

Comments are closed.