Vakantiegangers minder onzeker aan tafel in Frankrijk

Ruim 60.000 Frankrijk liefhebbers gebruiken de apps van Interculture om Frans te leren en de Culinair Frans A-Z eten en drinken in Frankrijk app is het meest gedownload.

Meer dan 25.000 trefwoorden

Dit uitgebreide woordenboek met 25.250 trefwoorden Frans-Nederlands en volledige Franse uitspraak is een must als je uit eten gaat, een glaasje drinkt op een terras of boodschappen doet. Deze zomer is Frankrijk weer een heel populair en geliefd vakantieland. Maar wie voelt zich comfortabel met de Franse taal? Wie is er niet geïntimideerd door de Franse menukaart?

 

 

“Het is altijd wat spannend om in een restaurant of bar iets in het Frans te bestellen. En je komt zo vaak onbekende gerechten tegen of ingrediënten in de winkel of op de markt. En wat krijg je dan? We hebben nu een fantastische uitbreiding gemaakt door alle Franse woorden en voorbeeldzinnen van top geluid te voorzien. Daarmee is het onbetwist de beste culinaire app voor Frankrijk.”

Inhoud

– Zoekfunctie F-N N-F (doorzoekt razendsnel, accenten typen hoeft niet)
– Culinair Frans F-N (25.250 Franse trefwoorden mèt Franse uitspraak)
– Wijn (1350 termen + een overzicht van de grands crus classés)
– Kaas (400 soorten)
– Menukaart
– Restaurant praktische zinnen
– Spreekwoorden, uitdrukkingen
– Culinaire grammatica (opfris)
– Uitspraak tips

Je hoeft de Culinair Frans A-Z app maar één keer te downloaden. Superhandig: geen internetverbinding nodig, behalve om de uitspraak te horen. Voor iPhone en Android.

Genieten van lekker en gezond eten en drinken

Je vindt wijn- en kaastermen, superfoods, detox drankjes, smoothies, glutenvrij, kooktechnieken, keukenbenodigdheden, recepten terminologie, Franse ingrediënten en vertalingen van producten uit de supermarché. Handig als je vegetarisch, ergens allergisch voor bent of een dieet volgt. En om in de bar te bestellen: 100 cocktaildrankjes en 170 biertermen.

 

De leukste hotspots in Frankrijk in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Frankrijk tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Frankrijk plattegrond bij.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.