Kamerrenovatie voor het Avila Beach Hotel op Curacao

Het Avila Beach Hotel presenteert met trots nieuwe onlangs gerenoveerde Octagon Standard kamertype. Alle kamers binnen deze categorie, in totaal 23 kamers, zijn ingrijpend vernieuwd en deze week opgeleverd. Ze zijn van alle gemakken voorzien.

En dat betekent inclusief balkon of terras, badkamer met regendouche en grote wasbak. Mini koelkast, koffie en theemaker, speciale verduisterende gordijnen, snelle Wi-Fi en een grote flatscreen TV.

Voor reizigers met een beperkt budget

Deze Octagon Standard-kamer is perfect geschikt voor reizigers met een beperkt budget, digitale nomaden en zakenreizigers. Het oudste hotel op Curaçao blijft in beweging met allerlei vernieuwingen en innovaties om het de reiziger op alle fronten nog comfortabeler te maken. Zeker na een korte pauze met vakantievierende toeristen in verband met het coronavirus, probeert het hotel haar gasten op allerlei mogelijke manieren, extra rust en comfort te bieden. Meer foto’s van deze vernieuwde kamers zijn te bekijken op de website

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.