VanMoof dropt met de S3 Aluminium een limited edition e-bike

Nederlands e-bike merk VanMoof brengt voor het eerst een limited-edition S3 Aluminium frame uit dat elektrisch rijden viert in zijn puurste vorm.

Beperkt aantal

Vandaag lanceert VanMoof een gestripte, premium e-bike, de S3 Aluminum. Op 18 augustus zal een beperkt aantal van deze opvallende, raw-cut e-bikes voor een korte periode beschikbaar zijn voor het publiek via de site. Dit is de eerste keer dat het merk een unieke S3 uitvoering uitbrengt. Maar deze fiets is meer dan alleen een collectors item – de S3 Aluminum legt een momentopname vast in de geschiedenis van VanMoof.

 

 

S3 Aluminum dit is rijden in zijn puurste vorm. Van de eerste niet-elektrische modellen tot de nieuwste high-tech e-bikes, VanMoof heeft er een gewoonte van gemaakt om nieuwe industriestandaarden te zetten.

“De ontwerpfilosofie van VanMoof is altijd gebaseerd geweest op één onbetwistbare waarheid: de vreugde van fietsen ligt in de simpliciteit ervan.” – Jonathan Hum, CMO VanMoof

Elk element van een VanMoof fiets is essentieel, maar verheven tot de hoogst mogelijke standaard. En terwijl VanMoof en haar e-bikes zich blijven ontwikkelen, is de aankondiging van een limited-edition frame een eerbetoon aan dit fundamentele idee.

Door trouw te blijven aan het idee dat schoonheid schuilt in simpliciteit, zijn de fietsen van VanMoof gemaakt om zowel op te vallen in het fietsenrek als de test des tijds te doorstaan. Deze limited-edition fiets is een terugblik naar waar het allemaal begon en viert elektrisch rijden in zijn puurste vorm.

De limited-edition drop, onthuld

De S3 Aluminum is gestript met een frame van brushed aluminium en VanMoofs iconische ruwe laswerk. Het zwarte LED Matrix Display geeft je snelheid, batterijniveau en ondersteuningsniveau aan. Het volledig geïntegreerde stuur, het iconische zadel en de 28-inch banden zijn in kenmerkend zwart. Subtiele branding op de bovenbuis knipoogt naar de allereerste iteratie van het rechte frame uit 2008, de M1.

De S3 Aluminum beschikt over de geliefde technologie en functies van de met een Red Dot bekroonde VanMoof S3, waaronder een ultrastille motor, geïntegreerde Kick-Lock, krachtige boost, lange-afstandsaccu en VanMoofs kenmerkende anti-diefstaltechnologie.

Limited-edition e-bike in de verkoop op 18 augustus

De S3 Aluminum wordt op 18 augustus in Nederland, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten verkocht voor €2698.

 

 

 

 

 

Comments are closed.