Zo sla je veilig al je vakantiefoto’s op

Baal jij ook altijd dat je telefoon weer die melding geeft “opslag vol, verwijder bestanden”? En dat gebeurt altijd net precies als je op vakantie bent. Wat is dan een handige manier op jouw vakantiefoto’s veilig op te slaan? Wij hebben handige tips voor je zodat je geen foto meer hoeft te verwijderen. Zo geniet je altijd van die mooie vakantiemomenten, waar je ook bent.

Kun je vakantiefotos gratis opslaan?

Er zijn veel aanbieders die je gratis vakantiefoto’s laten opslaan. Bijna altijd gaat dat gepaard met kleine lettertjes. Daarin staat dan bijvoorbeeld dat je foto’s op servers buiten Nederland of Europa worden opgeslagen. Daarmee komt jouw privacy in het geding. Bij opslag buiten de EU geldt bijvoorbeeld de AVG niet meer. En dan kan het gebeuren dat de overheid van het land waar jouw foto’s zijn opgeslagen heeft bepaald dat zij toegang moeten kunnen krijgen tot jouw foto’s.

Daarom is het aan te raden altijd voor een cloudopslag provider te kiezen waarvan de servers in Nederland staan. Er gelden dan Nederlandse wetten en daardoor kan een derde partij nooit zomaar bij jouw foto’s.

Opslaan vanaf elk apparaat

Download de speciale app van TransIP om op elk apparaat dat je gebruikt je foto’s te kunnen uploaden. Of je nu thuis zit op je supersnelle kabel- of glasvezelaansluiting of via de WiFi van je safari hotel in Kenia. Het maakt niet uit waar je zit. Dankzij de app worden je foto’s razendsnel en veilig in Nederland opgeslagen. En de app werkt met Android, Samsung, je iPhone en iPad.

Zorg dat je foto’s privé blijven

Jouw foto’s zijn van jou en van niemand anders. Dat betekent dat jij bepaalt met wie je foto’s wilt delen. Met de hierboven genoemde iOS of Android app bepaal jij met wie je welke foto’s deelt. En stop je dat delen ook weer net zo gemakkelijk als die persoon geen toegang meer moet hebben tot die ene foto of dat mapje met Kenia vakantiefoto’s.

 

 

Altijd bij je vakantiefoto’s

Via de webinterface en de apps kun je altijd en overal bij jouw foto’s en bestanden die je opslaat in STACK. Zo wordt het een plek waar je niet alleen een vakantie-album neerzet maar ook je boardingpass in PDF formaat en de boekingsbevestiging van je hotel, de safari en alles wat maar bij je reis hoort. Heel handig en veilig want alleen jij hebt toegang tot deze data. Via de zogenaamde two-factor authentication stel je een extra beveiligingslaag in. Mocht iemand toch je wachtwoord weten dat moeten ze altijd een extra code opgeven, dus wordt inbreken op jouw STACK daardoor nog lastiger.

Wist je trouwens dat automatische back-ups inbegrepen zijn bij deze dienst? Dus mocht je per ongeluk waardevolle foto verwijderen of verkeerd bewerken dan is het terugzetten van een back-up daarvan zo gepiept.

Leuk om te weten, deze zomer krijg je 1.000 GB aan opslag voor slechts 1 euro per maand. Daarmee kun je 263.205 vakantiefoto’s bewaren of 167 uur aan video’s die je hebt gemaakt opslaan in je eigen beveiligde omgeving. Dit tarief geldt voor 6 maanden. Daarna betaal je maar €6,05 per maand voor die enorme opslag van 1.000 GigaByte. Waar wacht je nog op? Het activeren is zo geregeld via deze link !

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.