Recreatie Vakbeurs introduceert nieuw segment: Bijzonder Overnachten

De 20ste editie van Recreatie Vakbeurs op 15, 16 en 17 november 2022 in Evenementenhal Hardenberg breidt alsmaar verder uit. Eerder werd al bekend dat het segment ‘Horeca’ wordt toegevoegd aan deze jubileumeditie van Recreatie Vakbeurs, nu maakt beursorganisator Easyfairs een volgend nieuw segment bekend: ‘Bijzonder Overnachten’.

Nieuw segment

Bezoekers ontdekken dit nieuwe segment in hal 7 waar een zogeheten verblijfsaccommodatiedorp wordt ingericht. Exposanten pakken hier uit met accommodaties als Finse Kota’s en Camping Pods. “Veel mensen kiezen er steeds vaker voor om ‘anders’ te overnachten dan voorheen, noem het bijzonder overnachten. En de recreatiesector speelt perfect in op die behoefte, want het aantal verschillende verblijfsaccommodaties heeft in de afgelopen tijd een enorme vlucht genomen. Wat opvalt bij deze nieuwe type verblijfsaccommodaties is dat ze duurzaam worden ontwikkeld en inspelen op de belevingsrecreatie. Des te meer reden om deze bijzondere overnachtingsmogelijkheden een podium te geven op de jubileumeditie van Recreatie Vakbeurs”, zegt Kristel Stötefalk namens Recreatie Vakbeurs.

 

 

In aanloop naar de komende editie van Recreatie Vakbeurs maakte de beursorganisatie al bekend dat het segment ‘Horeca’ wordt toegevoegd aan het beursconcept. Hierdoor groeit de beurs van zeven naar acht hallen. In de afgelopen periode hebben meerdere exposanten zich ingeschreven voor dit segment, zoals Heisterkamp, Délifrance, O’Donnel, EBike4Delivery, Donna Italia, Nissei Softijsmachines, Lokettaria, Diversi Foods en Boerderijs. “Bezoekers hebben zich uitgesproken dat ze graag aanbieders uit het horecasegment willen ontmoeten op de beurs. Wij zijn dan ook ontzettend blij om deze prachtige namen nu bekend te mogen maken”, besluit Stötefalk.

 

 

Recreatie Vakbeurs viert dit jaar haar 20-jarig bestaan met een speciale jubileumeditie op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november 2022 in Evenementenhal Hardenberg. In de komende maanden maakt beursorganisator Easyfairs meer bekend over hoe dit jubileum extra gevierd zal worden.

 

 

 

 

 

Comments are closed.