Nieuw NEO KVL Hotel is extra parel op de kroon van Oisterwijk

De kroon van het oergezellige Brabantse stadje heeft er een nieuwe parel bij in de vorm van het NEO KVL Hotel. Het nieuwe viersterren hotel bevindt zich op het complex van de voormalige leerfabriek KVL.

Historische gebouwen

De historische gebouwen hebben een knipoog naar de Amsterdamse School. Het NEO KVL Hotel bestaat uit een oud en een nieuw gebouw die met elkaar verbonden worden door een reusachtig atrium met een unieke lichtinval. Dit atrium leent zich uitstekend voor een sfeervol feest of evenement.

Meesterbakker Robèrt en brouwerij in het ketelhuis

Op een deel van het complex zijn eigentijdse woonvormen gerealiseerd, maar ook bedrijven hebben hier hun plek gevonden. Meesterbakker Robèrt, bekend van heel Holland bakt, maakt hier zijn buitengewone lekkernijen. In zijn winkel staat het resultaat van zijn bakkunst uitgestald. Per een september ziet een nieuw tripel bier het levenslicht in het voormalige ketelhuis van de leerfabriek. Nu brouwerij met proeflokaal en terras.

 

Lees ook dit artikel: Fietsrondje rondom Oisterwijk

 

De twee historische stoomketels liggen er nog prachtig bij. Het unieke complex is pal ten Noorden van het station van Oisterwijk en niet ver van het centrum met de langgerekte Lind boordevol bijzondere winkels en sfeervolle horecazaken met terrassen.

Fietsen door het Wassenaar van Brabant

Oisterwijk is het Wassenaar van Brabant met kapitale villa’s in de bossen. Het groen laat zich afwisselen door dromerige vennen. Aan fietsterrassen in de bossen is geen gebrek. Oisterwijk leent zich voor het maken van een fietstocht. Zindels heeft uitstekende huurfietsen klaar staan in het NEO KVL Hotel. Zie voor een leuke fietstocht het fietsrondje van de maand op verkeersbureaus.info/fietsrondje/2018/01/01/107486-fietsrondje-van-de-maand-januari-oisterwijkse-vennen-en-kampina

Meer foto’s van Oisterwijk

 

 

 

 

 

Comments are closed.