BON BINI HOLLAND 3 behaalt 250.000 bezoekers

Nadat Bon Bini Holland 3 slechts twee weken geleden de Gouden Film in ontvangst mocht nemen, tikt de film vandaag alweer 250.000 bezoekers aan. Bon Bini Holland 3 is de eerste Nederlandse film die dit jaar zo’n groot aantal bezoekers binnen vier weken naar de bioscoop trekt. BON BINI HOLLAND 3, met Jandino Asporaat in de hoofdrol, is momenteel in de Nederlandse bioscopen te zien.

Na de volle zalen in Nederland is de film ook succesvol geopend in België, op Aruba, Bonaire en Curaçao en in Suriname. Deze week start een bioscoop tour bij Pathé, waarbij hoofdrolspelers Jandino Asporaat, Phi Nguyen, Alpha Oumar Barry en Sergio Romero IJssel verschillende bioscopen bezoeken voor meet ‘n greets met fans van de BON BINI films.

Succesnummers

Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House trokken wereldwijd meer dan 1,7 miljoen mensen naar de bioscoop. Na drie bekroningen van het Gouden Kalf van het Publiek op rij, kon een nieuwe film niet uitblijven. Bon Bini Holland 3 is nog grappiger, grootser én internationaler door de opnames in New York, Duitsland, Nederland en op Curaçao. Op 9 juli ontving Bon Bini Holland 3 de Gouden Film.

 

 

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor Zoë, het meisje van zijn dromen? Wat doen Judeska op de New York Fashion Show en Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

 

 

Naast Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Sergio Romero IJssel en Phi Nguyen, zullen Tygo Gernandt, Roué Verveer, Najib Amhali, Lamara Strijdhaftig en Rico Verhoeven hun opwachting maken in de film, evenals Tony Junior, Summer de Snoo,Tineke Schouten, Wart Kamps, Loes Schnepper en Robin Holzken.

Bon Bini Holland 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja en de film wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (Ron Goossens: Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions. WW Entertainment verzorgt de distributie van de film. Deze film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds. Distributeur WW Entertainment vertoont Bon Bini Holland 3 in 112 Nederlandse bioscopen. Bon Bini Holland 3 is voor iedereen en draait nu in de Nederlandse en Belgische bioscopen, op Aruba, Bonaire en Curaçao en in Suriname.

 

 

 

 

 

Comments are closed.