Kom lunchen, met jazzmuziek in het Conservatorium Hotel in Amsterdam

Vanaf nu kun je elke zondag vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur overheerlijk en uitgebreid brunchen in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. In een prachtige setting met op de achtergrond live jazzmuziek. Op het menu vind je een Sunday Roast en natuurlijk gepocheerde eieren. En andere heerlijke gerechten als oesters, kreeft, omelet en Perle Imperial kaviaar.

Conservatorium hotel

Het Conservatorium hotel is gelegen in het Museumkwartier, het luxe, culturele hart van de stad, en is een architectonisch meesterwerk, dat een monumentaal historisch pand combineert met hedendaags design. Gasten kunnen hier genieten in diverse restaurants, de bar, de lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing. In deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam op de P.C. Hooftstraat – letterlijk om de hoek. Voor zowel cultuur, ontspanning en zakelijk is dit een unieke locatie voor ieder bezoek.

 

 

De Brasserie & Lounge bevinden zich in het glazen atrium van het hotel, overstroomd met natuurlijk daglicht. De Brasserie, onder leiding van de gerenommeerde Nederlandse chef-kok Schilo van Coevorden, biedt een combinatie van kenmerkende Nederlandse gerechten en mediterrane klassiekers, een verscheidenheid die geschikt is voor elke gast met als basis respect voor de puurheid van verse streek- en seizoensproducten.

 

 

Geniet van de dagelijkse vangst van de vismarkt en een verscheidenheid aan biologische salades, groenten en superfoods, allemaal bereidt naar het seizoen. In de geest van de muzikale geschiedenis van het Conservatorium zijn er live muziekuitvoeringen tijdens het weekend in de Lounge. Je reserveert de brunch via de website.

Download de speciale menu kaart van de Sunday Brunch

Ontvang de menukaart gratis in je mailbox.

  • Vul je e-mailadres in om deze speciale menukaart in je mailbox te ontvangen

 

 

 

 

 

Comments are closed.