Marshmello, French Montana, Bbno$, Mae Muller en Shaun Farrugia op Isle of MTV 2022

Op 19 juli is het weer zover: het grootste gratis zomerfestival van Europa op Malta! Na een onderbreking van twee jaar keren artiesten én fans terug naar het iconische Il-Fosos-plein voor een spectaculair popconcert. Naast Marshmello en French Montana zijn nu ook bbno$, Mae Muller en Shaun Farrugia toegevoegd aan de line-up.

Bbno$

Bbno$ (spreek uit als “baby no money”) is een Canadese rapper en zanger uit Vancouver, die eigenlijk Alexander Leon Gumuchian heet. Hij is vooral bekend om zijn samenwerkingen met rapper Yung Gravy en zijn single “Lalala” uit 2019 met producer Y2K, met meer dan 850 miljoen streams op Spotify. Zijn single ‘Edamame’ uit 2021 met de Indonesische rapper Rich heeft wereldwijd 600 miljoen streams. Momenteel toert hij door Canada, Europa, Australië, Zuidoost-Azië en Noord-Amerika. Zijn nieuwe single met Diplo ‘pogo’ met hilarische video kwam op 24 juni uit.

 

Lees ook dit artikel: Malta herontdekt

 

Mae Muller

Mae Muller is een Engelse singer-songwriter die in 2019 Chapter 1 uitbracht met Capitol Records, in november 2020 gevolgd door de EP No One Else, Not Even You. De meest recente single van Mae is “Better Days”, samen met NEIKED en Polo G. Het nummer heeft meer dan 800 miljoen streams sinds de release in oktober vorig jaar. Daarmee maakte Mae haar debuut in de Billboard Hot 100, op nummer 23.

Shaun Farrugia

Shaun Farrugia is een getalenteerde Maltese artiest en songwriter met een platencontract bij Polydor Records. Shaun maakte voor het eerst naam in de schrijfwereld met ‘Hot Summer Nights’ op het nummer één album ‘Sunsets & Full Moons’ van The Script en ‘I’ll Break My Heart Again’ van Mimi Webb. Hij heeft ook twee samenwerkingen uitgebracht met de onze eigen Martin Garrix – ‘If We’ll Ever Be Remembered’ en ‘Starlight (Keep Me Afloat).’ Zijn cover van ‘Blinding Lights’ stond op ITV’s ‘Love Island’.

Isle of MTV Malta Festival

Naast de grote namen zijn er ook speciale gastoptredens van lokale acts, waaronder Aidan, Enjya, Gaia Cauchi en Maxine Pace, plus dj-sets met Debrii, D-Rey, Koroma, Miggy, Supre, Zrinz, Daniel, Ylenia & Jamie van 89.7 Bay, en Nate, JD Patrick & Frank van Vibe FM.

 

 

Het Isle of MTV Malta-festival wordt in meer dan 170 landen op MTV uitgezonden op tv, digitaal en op social media. Daarmee kunnen miljoenen muziekfans van over de hele wereld meegenieten van dit bijzondere festival op het prachtige zonnige Malta. Malta Music Week – 19 t/m 24 juli Het festival wordt gevolgd door de Isle of MTV Malta Music Week, een reeks clubavonden en feesten op de populairste locaties van het eiland.

 

 

 

 

 

Comments are closed.