Ouwehands Dierenpark deze zomer in het teken van ZomerSounds

Van zaterdag 9 juli t/m zondag 4 september 2022 kan men in Ouwehands Dierenpark genieten van ZomerSounds. Tijdens dit zomerevent staat het park in het teken van geluiden die nooit mogen verdwijnen. Je leert wat de dieren jou te vertellen hebben. Ontdek welke aapsoort je van kilometers ver hoort zingen in de ochtend en luister hoe Bumi, het jonge olifantje, zijn trompetter oefent.

Audiotour met Sterrin Smalbrugge

Het dierenpark lanceert een audiotour in samenwerking met ecologe en reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge. Sterrin neemt bezoekers mee langs bijzondere dieren en vertelt in dit luisteravontuur waarom ze zo speciaal zijn.

 

 

De gezellige familieshow van Bamboo Bill is de hele zomer te bezoeken. Daarnaast zijn er diverse straattheater acts te vinden in het park. Kinderen kunnen zelf muziek maken op de grote muziek- en speelobjecten. Speel jij liever een digitale game? Ook dat kan! Leer de taal van de dierenwereld op je route door het park en beantwoord de vragen. Op verschillende plekken in het park worden bezoekers verrast met leuke fotospots.

 

 

Genieten van de zomer


In Ouwehands Dierenpark kun je van 9 juli t/m 4 september 2022 elke dag genieten van de natuur, het geluid van de zomer, de terrassen met horeca specials en veel speelplezier voor kinderen. Het park is deze periode geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ouwehand.nl/zomersounds

 

 

 

 

 

Comments are closed.