De leukste tussenstops voor de zomervakantie

Wil jij Schiphol ook zo graag vermijden? Pak dan lekker de auto en maak een tussenstop op de leukste plekken in België, Duitsland en Frankrijk. Geen gedoe en stress op de luchthaven, maar juist met een rustig gevoel de vakantie ingaan. Het enige waar jij je druk over hoeft te maken is of de broodjes zijn gepakt, de iPads op 100% staan en de auto is volgetankt of opgeladen. Hit the road en geniet van een zonnige vakantie op de meest bijzondere plekken!

Midden in een bruisende stad vol historie – YAYS Antwerp Opera

Stop als eerste bij de prachtige Serviced Apartments van YAYS Antwerp Opera. Deze locatie van YAYS is gelegen in het hart van Antwerpen. De stad van historische gebouwen, maar ook dé stad van architectuur, mode en design. Het interieur in de appartementen heeft een art nouveau style, maar dan met een speelse knipoog. Geniet van de comfort die de kamers bieden, evenals de warme sfeer en zachte vormen van het interieurontwerp. In de lobby is er een YAYS Neighbourhood Wall waarop diverse tips en noviteiten vanuit de ‘neighbours’ van YAYS te vinden zijn. Haal hier inspiratie uit en wie weet zit jij binnenkort bij een verrassend nieuw eettentje!

 

 

Oase van rust op maar 45 min van Parijs – Le Barn

Midden in natuurpark Haute Vallée de Chevreuse, op 45 minuten rijden van Parijs, ligt het Le Barn Hotel. Het hotel bestaat uit twee landbouwschuren, waarin een groot deel van de kamers van het hotel zijn ondergebracht. Ideaal voor de bezoeker die voor natuur én comfort gaat. Geniet van culinaire gerechten in het restaurant van Le Barn, La Serre. Het restaurant serveert gerechten op basis van producten uit de permacultuur moestuin.

 

 

Of steek de handen uit de mouwen en help mee met het oogsten van de seizoensgroenten en fruit. Om van de autorit bij te komen is er een spa te vinden in de oude windmolen op het terrein. Ontspan buiten in de hottubs met uitzicht over het bos en de paardenstallen. Laad weer helemaal op zodat je klaar bent voor de volgende autorit. Extra fijn: er is nog volop plek in juli en augustus!

Unieke historische ervaringen in Frankrijk – Les Castels

Voor wie op zoek is naar een unieke ervaring in de natuur met een authentiek en historisch randje, is absoluut aan het juiste adres bij Les Castels. De 4- en 5-sterren campings van Les Castels vormen al meer dan 60 jaar de mooiste campingterreinen van Frankrijk en liggen op ongerepte terreinen rond indrukwekkende oude kastelen en landhuizen of op bijzondere locaties in een unieke natuuromgeving. Bij elke camping worden lokale activiteiten en evenementen georganiseerd. Overnacht bijvoorbeeld bij Castel camping Le Brévedent in Normandië voor een muzikale ervaring. Bij dit 18-eeuwse jachthuis worden namelijk verschillende muziekevenementen georganiseerd waar nieuwe talenten worden geïntroduceerd maar ze bieden ook een open podium voor iedereen die zelf wil deelnemen!

 

 

 

 

 

Comments are closed.