Norwegian Cruise Line vaart het hele jaar door Europa met de introductie van Canarische Eilanden Cruises

Norwegian Cruise Line (NCL), de innovator op het gebied van wereldwijde cruisereizen met een geschiedenis van 55 jaar in het verleggen van grenzen, heeft aangekondigd voor het eerst sinds 2017 terug te keren naar de Canarische Eilanden. Gasten kunnen nog meer keuze en flexibiliteit verwachten met het “Europa-cruiseaanbod” dat het hele jaar door in 2022 beschikbaar is.

Norwegian Sun

Vanaf november

Na een grootse 22-daagse trans-Atlantische reis van Miami naar Lissabon, keert Norwegian Sun vanaf 21 november 2022 terug naar Europa om opwindende Canarische Eilanden cruises maken. Cruises aan boord van het bijna 2.000 passagiers tellende schip zullen variëren van 10 tot 14 dagen en bieden gasten meer flexibiliteit vanwege een brede keuze aan opstaphavens waaronder Lissabon, Portugal; Málaga, Spanje; en Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden. Bovendien zal Norwegian Sun tijdens dit debuutseizoen van zes maanden ook verschillende nieuwe havens voor NCL bezoeken, waaronder Puerto del Rosario (Fuerteventura) en San Sebastián de la Gomera, Canarische Eilanden, Spanje; Ceuta, Spanje; Agadir, Marokko; en Horta (Azoren), Portugal.

 

 

“De Canarische Eilanden zijn altijd al een trekpleister geweest voor reizigers van over de hele wereld en zeker wanneer ze op zoek zijn naar de broodnodige winterzon”, zegt Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line. “De nieuwe routes van Norwegian Sun zorgen voor een unieke combinatie van de Canarische Eilanden met havens in Portugal, het vasteland van Spanje en Marokko voor een jaarrond Europa-seizoen. Hierdoor kunnen we onze gasten het hele jaar door het meeste uit hun reis laten halen door middel van het inzetten van negen schepen, verspreid over Europa”.

 

 

Het Europa-cruiseaanbod biedt toegang tot enkele van de meest populaire havens in de regio – variërend van Agadir en Casablanca in Marokko tot Las Palmas en Arrecife in Spanje. Daarnaast krijgen gasten ook de kans om verborgen juwelen te bezoeken zoals Ceuta in Noord-Afrika en Cadiz in Spanje. Deze haven-intensieve cruises omvatten niet meer dan twee zeedagen en een gemiddelde van twaalf uur haventijd, inclusief overnachtingen in Lissabon, Portugal; Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanje; Las Palmas, Gran Canaria, Spanje; en Casablanca, Marokko. Bovendien omvatten geselecteerde afvaarten overnachtingen op idyllische locaties waar het nachtleven in overvloed aanwezig is, zoals Santa Cruz de Tenerife in Spanje en Funchal in Portugal.

Inclusief Norwegian Sun, varen er deze zomer in totaal negen NCL-schepen in Europese wateren die samen de grootste Europese vloot in de geschiedenis van de rederij vormen. NCL’s uitgebreide aanbod van Europese routes in 2022 omvat reizen naar de Griekse Eilanden, de Noorse Fjorden, de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Daarnaast zal NCL deze zomer gasten meer bieden dan ooit tevoren, vanwege de introductie van de baanbrekende Norwegian Prima klasse. Norwegian Prima is het nieuwste lid van NCL’s vloot en debuteert vanaf augustus 2022 in IJsland.

Kijk voor meer informatie over NCL’s schepen en routes, of om een cruise te boeken op de site of neem contact op met een reisprofessional.

 

 

 

 

 

Comments are closed.