Norwegian Cruise Line benoemt popster Katy Perry tot godmother van Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line (NCL), de innovator in wereldwijde cruisereizen, kondigt vandaag aan dat de wereldberoemde artiest en “American Idol” jurylid Katy Perry de godmother wordt van het record brekende nieuwste schip van de rederij. Norwegian Prima debuteert in augustus 2022 en wordt het eerste cruiseschip dat in de IJslandse hoofdstad wordt gedoopt.

Als godmother vervult de zangeres de maritieme traditie van het zegenen en officieel benoemen van Norwegian Prima – de eerste van zes schepen in de Prima Klasse. Daarnaast treedt Perry ook op tijdens de naamceremonie voordat Norwegian Prima start aan haar inaugurele reizen vanuit Reykjavík, IJsland, waarbij het schip ook in Amsterdam en Zeebrugge aanmeert.

Eeuwenoude traditie

Het benoemen van de godmother van een schip is een vitaal en eeuwenoud element van elke scheepslancering. Dit is een grandioze en zeer gerespecteerde aangelegenheid waarbij de geselecteerde godmother een ceremoniële breek van een champagnefles op de boeg van het schip uitvoert om het schip en haar opvarenden geluk te wensen. Op 27 augustus 2022, is het de eer aan Katy Perry om Norwegian Prima officieel te verwelkomen tijdens een grootse viering.

 

 

“We zijn enorm verheugd om Katy Perry, een one-of-a-kind artiest en wereldwijde sensatie, te verwelkomen als godmother van Norwegian Prima”, zegt Harry Sommer, Norwegian Cruise Line President en Chief Executive Officer. “We zijn zo ongelooflijk trots dat ze vanaf nu deel uitmaakt van de NCL-familie en kijken ernaar uit om ons prachtige, innovatieve schip met haar te lanceren in augustus.”

 

 

“Mijn favoriete manier van vakantie vieren met mijn gezin is op het water. Iedere ochtend als je wakker wordt, sta je weer versteld van de adembenemende nieuwe uitzichten,” vertelt Katy Perry. “Ik vind het geweldig dat ik het schip mag dopen met mijn positieve energie en ik ben laaiend enthousiast dat dit prachtige, high-end, innovatieve schip de zeeën zal bevaren en once-in-a-lifetime vakanties gaat bieden aan oneindig veel gezinnen.”

Service van wereldklasse en doordacht design

Norwegian Prima is het meest gevraagde schip dat NCL ooit heeft gelanceerd, wat mede te danken is aan de service van wereldklasse, het doordachte ontwerp, de onvergetelijke routes en een verheven gastervaring. Aan boord ontsnappen reizigers gemakkelijk naar Ocean Boulevard, waar de infinity pools en Oceanwalk glazen bruggen zorgen voor een adembenemend uitzicht op de oceaan en de bestemming. Daarnaast genieten gasten van luxe internationale cuisine bij Indulge, NCL’s eerste openlucht markthal, of relaxen zij in The Concourse, een outdoor beeldentuin met “Instagrammable” sculpturen gemaakt door de beroemde kunstenaars David Harber en Alexander Krivosheiw.

Ontworpen door de meesterarchitecten van Piero Lissoni, bestaat het vernieuwde luxueuze suitecomplex van het schip – The Haven By Norwegian – uit 107 staterooms verspreid over acht dekken. Het concept is compleet uitgerust met een verbluffende infinity pool die uitkijkt over het kielzog van het schip en een nieuwe buitenspa inclusief sauna en een koude kamer met glazen wanden. Onlangs onthulde NCL het blijvende culinaire en drankaanbod op Norwegian Prima en Viva. Hiertoe behoren onder andere de eerste duurzaam georiënteerde lounge van NCL, The Metropolitan en het luxueuze mediterrane visrestaurant Palomar.

Vanaf de lancering in augustus 2022, biedt Norwegian Prima reizen aan naar Noord-Europa vanuit Southampton, Engeland, Amsterdam, en Reykjavík, IJsland. Afvaarten naar Bermuda vanuit New York City gaan op 6 oktober van start, gevolgd door de Caribische routes vanuit Galveston, Texas en Miami beginnend vanaf 27 oktober.

Om de indrukwekkende samenwerking te herdenken en de andere entertainment headliners te vieren die straks te zien zijn op Norwegian Prima, heeft NCL een feestelijke Spotify playlist samengesteld. Voor meer informatie over Norwegian Cruise Line of het boeken van een cruise, kunt u terecht op www.ncl.com of neemt u contact op met een reisprofessional. Norwegian Prima’s presskit en assets, vindt u hier.

 

 

 

 

 

Comments are closed.