25 jaar Farm & Country Fair met als traktatie een gek theepottenmuseum

Het plattelandsleven in al zijn facetten is terug te vinden op het Farm & Country Fair, dat internationaal bekend staat om haar verscheidenheid. Een grote variatie aan winkels in de punttentjes tot complete dierendorpen met elk een eigen thema. Veel educatieve shows op het terrein zorgen ervoor dat iedereen op een leuke manier iets nieuws hoort over voeding, dieren, de boerderij of leuke activiteiten.

farm-country-fair-eten

Het vintage dorp staat vol met vintage decoraties en voertuigen uit het verleden. Ook aan entertainment is gedacht: hippe foodtrucks, gevarieerd kinderactiviteiten en Britse luistermuziek zorgen voor een ontspannen sfeer.

Jubileumeditie

Speciaal voor de jubileumeditie van dit echte Engelse plattelandsfestival is een museum met gekke Engelse theepotten ingericht. Vele honderden grappige en soms heel bijzondere uitvoeringen. Zo is de Engelse Queen in verschillende leeftijden te zien en is Bill Clinton met sigaar op z’n hoofd en Monica Lewinski op het handvat is in verschillende variaties aanwezig. Er zijn vele merken en uitvoeringen theepotten als boerderijdieren en dierentuindieren, handige gebruiksvoorwerpen, de kerstman, Disneyfiguren en een heel dorp met huisjes te bewonderen.

Een deel van het terrein wordt op 24, 25 en 26 juni ingericht met producten en voertuigen van de vervlogen “goede oude tijd” van de jaren 60 en 70. Het Vintage Festival is een plek waar herinneringen tot leven komen en met trots kunnen worden doorgegeven aan de jongere generatie.

 

 

In de grote culinaire tent zijn lekkernijen aanwezig zoals wijn, honing, biersoorten, kruiden en vele andere lekkernijen voor thuis. Hier bevinden zich ook twee showkeukens. De hele dag door worden er interessante kookpresentaties gehouden, elke keer staat er een andere kookdemonstratie op het programma.

 

 

Hoe bereid je een echte Engelse Tea Time? Probeer insecten te eten of leer tapas maken. Probeer thuis nog eens de recepten van de vergeten groenten! Over het hele terrein zijn veel gezellige eettentjes te vinden. Van ijs, kleinere snacks tot zelfbedieningsrestaurants.

De Farm & Country Fair biedt volop vermaak voor alle leeftijden en interesses. Bijzondere verhalen, moderne landbouw, tentoonstellingen, vele diersoorten, prachtige oldtimers, Britse folkmuziek en een uitgebreid showprogramma zorgen voor een heerlijke, ontspannende dag in de buitenlucht. De Farm & Country Fair staat bekend om zijn informele sfeer. Er is voldoende zitgelegenheid en gezellige hoekjes om even uit te rusten.

farm-country-fair-schapen

De Farm & Country Fair wordt gehouden op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni van 10 – 21 uur en op zondag 26 juni van 10 – 18 uur. De route is bewegwijzerd vanuit Dinxperlo en Aalten. Meer informatie is te vinden op de site.

 

 

 

 

 

Comments are closed.