De Farm & Country fair is een belevenisfestival voor iedereen!

De Farm & Country Fair, van 23 tot 25 juni in Aalten, is een belevenisfestival met volop aandacht voor mooie producten, boeiende shows en het boerenleven. Een uiterst gevarieerd aanbod, een boordevol programma, fleurig bloemwerk en vele exposities zorgen voor een ongedwongen dag in de buitenlucht.

Veelzijdig

Bezoek aan de Farm & Country Fair in Aalten betekent een dag lang shoppen bij ruim 400 stands, volop genieten van verhalen, tentoonstellingen, duizenden dieren, een folkmuziek festival, moderne landbouw en honderden shows. Soldaten bij de loopgraven en legervoertuigen laten het leven aan het front in de Tweede Wereldoorlog zien.

 

 

Tweede Wereldoorlog

De loopgraven uit de Tweede Wereldoorlog, compleet met legervoertuigen, bijzondere displays en re-enactors, maken op iedereen grote indruk. Hoor, zie en ervaar alles over het leven aan de frontlinie.

 

 

Programma op maat voor elke leeftijd

Voor elke leeftijd en interesse is er veel te beleven. Via de website of app is thuis alvast een interessant programma samen te stellen. Vergeet niet te relaxen bij de vele zitjes en hoekjes. Geniet van die heerlijke ongedwongen sfeer waar de Farm & Country Fair in Aalten bekend om staat.

Praktische informatie

De Farm & Country Fair in Aalten is op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur, op zondag 25 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Vanuit Dinxperlo en Aalten is de route aangeven met borden.

Meer informatie over het Farm & Country belevenisfeest is te vinden op www.countryfair.nl

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.