Travel Texas kiest voor Lieb Management

Travel Texas, kiest na een tussenpauze, wegens de pandemie, opnieuw voor Lieb Management. Zij gaan per direct voor de komende 4 jaar de op een na grootste staat van de Verenigde Staten in Benelux vertegenwoordigen op het gebied van PR, marketing en trade.

Diverse staat

Nicole Conrad, Commercial Director Nederland: ‘We zijn ontzettend trots dat Travel Texas weer voor Lieb Management heeft gekozen. Het is een ontzettend diverse staat, die zich uitstekend leent voor roadtrips, avontuur, culturele reizen en kustvakanties. Wij hebben veel zin om na deze pandemie de bestemming weer op de kaart te zetten in onze markten en Nederlandse, Belgische en Luxemburgse reizigers kennis te laten maken met o.a. de diverse cuisine: van typische Texaanse barbecues tot gerechten met Latijns-Amerikaanse invloeden’.

 

 

Texas is vanaf Nederland heel goed bereikbaar. Vanaf eind maart 2022 vliegt KLM drie keer per week rechtstreeks naar Austin, de hoofdstad van Texas, en zes keer per week rechtstreeks naar Houston.

 

 

American Airlines vliegt vanuit Nederland dagelijks rechtstreeks naar Dallas/Fort Worth en United Airlines biedt het hele jaar door een dagelijkse verbinding tussen Amsterdam en Houston aan.


Texas ligt onderin de Verenigde Staten en grenst in het zuidwesten aan Mexico en in het noorden aan Oklahoma. Het is wegens de natuur en steden misschien wel de meest diverse staat. Van de Grand Canyon van Texas ‘Palo Duro Canyon’, van bijna 200 km lang, die reizigers per mountainbike kunnen verkennen, tot spierwitte zandduinen in White Sands National Park. Omdat de staat grenst aan Mexico vind je er ook de Rio Grande rivier, waar reizigers een spectaculaire raftingtocht over kunnen maken of langs kunnen struinen in Big Bend National Park. In dit park spot je tevens woestijncanyons, cactussen, watervallen en de meest uiteenlopende dieren: van poema’s tot vlinders en miereneters. Ook de steden bieden uiteenlopende ervaringen: van een river walk in het pittoreske San Antonio, dat ook wel het Amerikaanse Venetië wordt genoemd, tot de muzikale hoofdstad van de wereld ‘Austin’ en Dallas, waar je oog in oog kunt staan met cowboys.

 

 

 

 

 

Comments are closed.