Zo doen buitenmensen de vaat

Het is wellicht het minst avontuurlijke onderdeel van al je outdoorbelevenissen: de vaat. Toch is het handig om ook dat onderdeel goed te organiseren. Daarom komt Sea to Summit nu met de Camp Kitchen Clean-Up Kit. Een complete set voor de vaat inclusief compact opvouwbare afwasteil om milieuvriendelijk je kook- en eetspullen af te wassen.

Met de Camp Kitchen Clean-Up Kit maak je tijdens al je bike- en backpacking trips en op de camping alles gemakkelijk schoon. Ideaal voor hikers, bikers en kampeerders die graag hygiënisch in de weer zijn.

Biologisch afbreekbaar afwasmiddel

De afwas-set bestaat uit een opvouwbare wasteil (10L), een afwasborstel die niet krast, een lekvrij flesje biologisch afbreekbaar afwasmiddel (50 ml), een vaatdoekje met schuurkant (18×18 cm), een sneldrogende, superabsorberende DryLite handdoek (48×24 cm) en een nylon draagtas met ophangfunctie. Je hoeft alleen nog maar warm water te regelen (tot 60°) en je kan afwassen en reinigen tot alles helemaal schoon is.

 

 

De Sea To Summit Camp Kitchen Clean-Up Kit is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. De consumentenadviesprijs is € 39,95.

 

 

Roland Tyson en Penny Sanderson combineerden in de jaren ‘90 hun gezamenlijke passie voor outdoor en design. Het resulteerde in een succesvol wereldmerk op het gebied van outdoorgear: Sea to Summit. Het merk levert een complete uitrusting voor zelfs de meest extreme outdoor avonturen. Met een focus op laag gewicht, klein volume en comfort onderweg. De producten van Sea to Summit worden in de Benelux gedistribueerd door Technolyt.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.