Zo kun je op vakantie gemakkelijk parkeren in 27 landen

Het wereldwijde technologiebedrijf EasyPark Group, dat automobilisten helpt bij het vinden en beheren van parkeerplaatsen en het opladen van hun elektrische voertuig, lanceert vandaag de EasyPark-app in Slowakije. Met dekking in meer dan 25 landen maakt EasyPark het nu nog gemakkelijker voor vakantiegangers om met hun eigen of gehuurde (elektrische) auto te reizen en parkeren.

EasyPark Group heeft de afgelopen jaren uitgebreid in Europa, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië en biedt de grootste dekking van parkeer- en mobiliteitsapps ter wereld. Vandaag lanceert het bedrijf de EasyPark-app in Slowakije.

Marius Koerselman, Country Director Benelux: “Met Slowakije erbij bieden we vakantiegangers nog meer mogelijkheden om gemakkelijk met de eigen of gehuurde auto op vakantie te gaan. Nu we weer vaker op reis naar het buitenland gaan, zorgt EasyPark voor een gemakkelijke rij- en parkeerervaring, waarmee we tegelijkertijd bijdragen aan de leefbaarheid van steden. Met de rijen op de luchthavens en duurdere vliegtickets is het ondanks de hogere brandstofprijzen aantrekkelijk om met de auto op vakantie te gaan, zeker naar relatief goedkopere landen als Slowakije.”


EasyPark Group, het toonaangevende technologiebedrijf op het gebied van parkeren, biedt met de app wereldwijd verschillende mogelijkheden. Naast het starten, verlengen en stoppen van de parkeersessie, kunnen automobilisten ook betalen voor het opladen van elektrische voertuigen, straten vinden met een hoge parkeerbeschikbaarheid en parkeerplaatsen vooraf reserveren. De EasyPark-app is ook aangepast voor besturingssystemen, zoals Apple CarPlay en Android Auto.

 

 

EasyPark biedt daarnaast softwareoplossingen om steden en parkeerexploitanten te ondersteunen met inzichten om stadsplanning te verbeteren. Een geoptimaliseerd parkeerecosysteem betekent bijvoorbeeld een kortere zoektijd naar een beschikbare parkeerplaats, wat een positieve impact heeft op de rijbeleving en het milieu in de stad.

 

 

Cameron Clayton, CEO van EasyPark Group: “Dat we nu de diensten van EasyPark kunnen aanbieden aan chauffeurs en partners in Slowakije past bij de ambities om onze wereldwijde dekking continu te vergroten en verbeteren. Om steden leefbaarder te maken, zorgen we ervoor dat de mobiliteitservaring in de stad zo gemakkelijk mogelijk is. We zijn er trots op deze reis nu ook in Bratislava te maken.”

Een slimme parkeerplek in Amsterdam

De EasyPark app is beschikbaar in meer dan 3.200 steden wereldwijd: in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Noord-Ierland, Wales, VS, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Slowakije, Australië, Nieuw-Zeeland, Servië, Montenegro, Liechtenstein en Hongarije.

Dit is Easypark

EasyPark is een toonaangevend, snelgroeiend techbedrijf in parkeeroplossingen dat automobilisten helpt een parkeerplaats te vinden, parkeermogelijkheden te managen en hun elektrisch voertuig op te laden. Onze unieke en hypermoderne technologie helpt ook bedrijven, steden, parking operators en vastgoedeigenaren met de administratie, de planning en het datagedreven management in meer dan 3.200 steden in 27 landen. Met elke parkeerplek maken we het leven in de stad beter. In Nederland zijn de merken Parkmobile, Park-line en EasyPark actief vanuit de EasyPark Group. Ga naar de site voor meer informatie.

 

 

 

 

 

Comments are closed.